Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

GALA, native Kryptowährung für Gala Games, erleidet erheblichen Wertverlust während interner Konflikte und Abschwächung des Kryptowährungsmarktes

GALA oplever betydeligt værdifald i en udfordrende periode for kryptomarkedet

GALA, den native kryptocurrency til Gala Games, har lidt et betydeligt værdifald under en turbulent periode med nedgang på kryptomarkedet. Denne nedgang blev forværret efter afsløringen af interne konflikter blandt virksomhedens ledere. GALA har i de seneste 18 måneder oplevet en bemærkelsesværdig værdinedgang på 98%.

Makroøkonomiske faktorer og markedsnedgang påvirker GALA

Værdifaldet kan i vid udstrækning tilskrives mere overordnede makroøkonomiske faktorer og den vedvarende nedtur på markedet, som har resulteret i betydelige salgsoffensiver og negativt påvirket tokenens pris.

Ifølge CoinEdition er der opstået en retssag mellem Gala Games’ administrerende direktør, Eric Schiermeyer, og medgrundlæggeren Wright Thurston. Thurston har anklaget Schiermeyer for at have administreret virksomhedens aktiver forkert og hævdet, at han har spildt 600 millioner dollars.

Efter denne afsløring oplevede tokenens kurs, som allerede hang i en tynd tråd, yderligere salg, der bragte værdien farligt tæt på dets laveste niveau nogensinde. Ifølge de seneste tilgængelige data handles tokenen til $0,0168 pr. enhed, hvilket er et betydeligt fald i forhold til dens højeste pris på $0,825.

Interne konflikter og bekymringer om tillid og gennemsigtighed afskrækker potentielle investorer

Selvom det er almindelig praksis blandt investorer at akkumulere tokens under dårlige markedsforhold, har de interne konflikter inden for blockchain-gaming-platformen GALA gjort den mindre attraktiv. Derudover kan anklagerne, der vækker bekymring om tillid og gennemsigtighed, afskrække potentielle investorer.

Ifølge CoinMarketCaps data har GALA oplevet et prisfald på 4,58% inden for de sidste 24 timer. Interessant nok har tokenen i samme periode oplevet en betydelig stigning i handelsvolumen, der er steget med 148%. I øjeblikket er markedsværdien på $846 millioner.

Exit mobile version