Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Gamle Bitcoins genopstår til livet – Analyse viser stor aktivitet blandt langtidsholdere

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

Bitcoin Market Update

### Alte Bitcoins erwachen zum Leben

AMBCrypto’s analyse af data fra CryptoQuant viser, at mere end 50.000 Bitcoins i en alder af 5-7 år blev flyttet den 16. januar. Dette har ført til stor spænding, da meget gamle mønter er kommet i omløb, efter at have ligget stille i årevis. Dette kan ses som en indikation på, at markedet stadig er drevet af nye aktører, selvom ældre mønter er begyndt at røre på sig.

### Der Markt wird immer noch von Diamanthänden bestimmt

En dybere analyse af andre aldersgrupper viser, at mere end 850.000 Bitcoins blev flyttet af kohorter, der tilhører kategorien af kortsigtede ejere. Dette inkluderer næsten 730.000 Bitcoins, der blev handlet af personer, der lige havde købt dem dagen før. Dette indikerer, at til trods for bevægelsen af ældre mønter, er det stadig de nye markedsdeltagere, der driver markedet.

### Die Stimmung für BTC wird negativ

På tidspunktet for denne skrivning blev Bitcoin noteret til 42.715 dollars med et fald på 0,18% inden for de sidste 24 timer. Samtidig viser en undersøgelse af data fra Santiment, at Bitcoin-hvaltransaktioner er faldet markant siden frigivelsen af Spot-ETF’er.

### Langsigtet optimisme

På trods af den negative stemning på kort sigt, forventer de fleste analytikere stadig en betydelig kapitaltilførsel til Bitcoin-markedet på lang sigt. Det forventes derfor, at Bitcoin vil være i stand til at overvinde de kortsigtede udfordringer problemfrit.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version