Krypto News

Gerüchte um Börsennotierung von XRP bei Robinhood und das bullische Momentum von XRP20

XRP20: Efterspørgsel stiger på grund af Robinhood-rygter

Den nyeste kryptovaluta på blokken, XRP20, er begyndt at få opmærksomhed fra investorer og handlende. Rygter om en mulig notering af XRP hos online mægler Robinhood har sat gang i begejstringen omkring XRP20.

En stor del af interessen omkring XRP20 stammer fra dets staking-koncept og potentialet for at generere passive indkomst. Med en pris på omkring 0,00096 $ på Uniswap i øjeblikket er der allerede over 23 milliarder $ i staking, hvilket svarer til 22 % af den samlede mængde af XRP20-token.

XRP20 er designet til at være deflationær, hvilket betyder, at prisen på de resterende token kan forventes at stige over tid. En del af indkomsten fra transaktioner sendes til en burning-adresse, hvilket medfører, at disse token bliver fjernet fra omløb. Denne funktion, kombineret med staking-belønninger, gør det attraktivt for investorer at holde XRP20 i deres portefølje.

Positive udsigter for XRP20

Efter den seneste retsafgørelse om XRP’s status som værdipapir har flere kryptobørser igen tilføjet XRP til deres platforme, herunder Coinbase. Rygterne om en kommende notering af XRP hos Robinhood har givet håb om øget interesse for XRP20.

XRP20 har allerede opnået en høj score på dezentralen (DEX) datawebsite og har over 2650 ejere af token inden for de første 24 timer efter handelsstart. 71 % af XRP20/WETH likviditeten er allerede låst i en måned, hvilket viser tillid til projektet.

Desuden har XRP20 gennemgået en revision af 0xguard, et velrenommeret blockchain-selskab, som ikke har identificeret alvorlige mangler. Dette øger troværdigheden og tilliden til projektet.

Top  Stablecoin-handelsvolumen på Solana overgår Ethereum for første gang med over 100 milliarder dollars.

Passive indtjeningsmuligheder med XRP20

XRP20 tilbyder investorer muligheden for at opnå passiv indkomst gennem staking. 40 % af den samlede mængde af token vil blive udbetalt som belønning til stakerne over en periode på fire år. Belønningerne udbetales automatisk ved hvert ETH-block.

Stakere kan nemt kræve deres belønninger eller fjerne deres token fra staking ved hjælp af dashboardet. Denne mulighed for passiv indkomst gør XRP20 attraktiv for langsigtede investorer.

Attraktivt setup for potentielle gevinster

XRP20 har vist positive tegn på markedet og fortsætter med at opbygge momentum. Prisen er stadig i en attraktiv fase og har mulighed for at nå sit tidligere højdepunkt på 0,0001336 $.

For handlende kan det være attraktivt at investere med et 1:3 risiko-til-belønningsforhold. Dezentraliseringen af XRP20 på Ethereum samt det manglende insider-allokering til holdet gør det til en spændende mulighed for både passiv indkomst og kursgevinster.

Vær dog opmærksom på, at investering i kryptovaluta altid er spekulativt og indebærer en risiko for tab. Gå derfor altid forsigtigt frem og gør din egen research, før du investerer.

For mere information om XRP20 og andre kryptorelaterede emner, kan du kontakte CryptoPR på info@cryptopr.com.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button