Krypto News

Glassnode og Ark Invest præsenterer nyt analyseredskab til Bitcoin

On-Chain-Analyse 2.0: Glassnode og Ark Invest med nyt framework

To tungevægtere inden for krypto- og On-Chain-analyse, Glassnode og Ark Invest, har udgivet en ny Bitcoin-analyserapport, der introducerer nye metrikker til undersøgelse af BTC. Det nye framework inkluderer blandt andet økonomiske metrikker, korrekturfaktorer og evalueringsmodeller, der er afledt af rådata fra Bitcoin-blockchainen.

Detaljerene om metrikkerne og hvordan man kan analysere Bitcoin ved hjælp af dem kan du læse om i denne artikel: [Mit diesem Tool wollen Glassnode und Ark Invest die On-Chain-Analyse revolutionieren](ekstern link fjernet)

Friend.tech: Nyt kryptoprojekt starter op

Investere i ens yndlingsinfluencer og potentielt tjene penge på det? Det er det, den nye social media-platform Friend.tech ønsker at tilbyde. SocialFi-platformen blev for nylig lanceret på det nye Coinbase-Layer-2-netværk “BASE” og giver brugerne mulighed for at handle med sociale tokens.

Hvordan det præcis fungerer, og hvilke bekymringer der er omkring platformen, kan du læse om i denne artikel: [Das steckt hinter dem neuen Krypto-Hype-Projekt Friend.tech](ekstern link fjernet)

Craig Wright: Har han stjålet 80.000 BTC?

Han skulle have ejet 111.000 Bitcoin, men mistede dem på grund af en hackerangreb. Han anklagede efterfølgende Bitcoin-udviklere, som han sagsøgte. Den selvbestaltede Satoshi Nakamoto hævder desuden, at han ejer en wallet, der er forbundet med hackerangrebet på den kryptobørs Mt.Gox. Er han ansvarlig for tyveriet af 80.000 BTC?

Du kan finde alle detaljerne i denne artikel: [Hat Craig Wright 80.000 Bitcoin gestohlen?](ekstern link fjernet)

Top  Bitwises Bitcoin wallet tiltrækker talrige donationer

OpenSea: Tidligere manager skal i fængsel

Nathanial Chastain skal afsones en fængselsstraf i USA. Den tidligere produktchef for NFT-markedspladsen OpenSea er anklaget for insiderhandel. Han blev idømt tre måneder i fængsel, tre måneder i husarrest og tre års prøvetid. Derudover skal han betale en bøde på 50.000 amerikanske dollars. Den tidligere OpenSea-manager skulle have hemmeligt købt NFT’er inden deres notering og tjent penge på det.

Du kan læse alt det yderligere i denne artikel: [Ex-OpenSea-Manager muss ins Gefängnis](ekstern link fjernet)

Ethereum: Layer-2-løsninger når ny all-time high

Hurtigere og billigere: Ethereum Layer-2-løsninger boom’er. Den 21. august nåede de en ny all-time high og gennemførte i gennemsnit 54 transaktioner pr. sekund (TPS). De øger i øjeblikket transaktionsvolumen på Ethereum med mere end fem gange.

Flere detaljer kan du læse om i denne artikel: [Ethereum-Layer-2-Lösungen erreichen neues Allzeithoch](ekstern link fjernet)

Du kan læse om, hvordan Layer-2-løsninger fungerer, i denne artikel: [Zero-Knowledge Rollups – Der Heilige Gral der Ethereum-Skalierung](ekstern link fjernet)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button