DeFiKrypto News

Glassnode sichert Verkauf von Accointing an Blockpit und konzentriert sich auf institutionelle Investoren und DeFi-Lösungen

Glassnode trækker sig fra krypto-skatteområdet for at fokusere på institutionelle investorer og DeFi

Glassnode sælger Accointing til Blockpit

Det førende krypto-markedsundersøgelsesfirma Glassnode har annonceret, at de trækker sig fra krypto-skatteområdet for at fokusere på nye løsninger rettet mod institutionelle investorer og DeFi (Decentralized Finance). Dette blev annonceret den 6. november, da Glassnode solgte deres skatteplatform Accointing til det østrigske krypto-skattetjenestefirma Blockpit. Mens detaljer om handlen ikke blev offentliggjort, blev det bekræftet, at det var en “Multimillionen-Dollar-Deal”.

Fokus på institutionelle kunder

Ifølge en talsmand for Glassnode vil salget af Accointing til Blockpit tillade virksomheden at fokusere på at levere nye løsninger inden for digital aktiv-intelligens til deres institutionelle kunder. Virksomheden har brugt de seneste måneder på at omstrukturere deres infrastruktur, hvilket har gjort det muligt for dem at udvide deres produkttilbud til DeFi (Decentralized Finance). Glassnode har til hensigt at give institutioner adgang til DeFi-data og værktøjer, så de kan handle og navigere i DeFi-rummet.

Blockpit’s vækststrategi

Efter at have fusioneret med den tyske konkurrentplatform Cryptotax i 2020, vil Blockpit med opkøbet af Accointing fortsætte med at vokse. Dette vil gøre dem til en førende krypto-skatteplatform i Europa. Ifølge Blockpit’s medstifter og CEO Florian Wimmer vil brugerne af Accointing nemt kunne migrere deres data til en ny Blockpit-konto på få minutter. Denne overførsel vil tillade Blockpit at fokusere på at udvikle en enkeltstående platform og give deres kunder en bedre oplevelse samtidig med at de fordobler deres indtægter uden at øge omkostningerne.

Top  5 Kryptowährungen, die im Oktober ein Kurspotenzial von über 500 % haben

Fremtidige reguleringer og timingen af handlen

Florian Wimmer bemærker også, at timingen af handlen er perfekt med henvisning til den kommende regulering, herunder det nye Crypto-Asset Reporting Framework (CARF) og den Directive on Administrative Cooperation (DAC8). Disse reguleringer vil have en betydelig indvirkning på krypto-skatter og rapportering, da de vil øge håndhævelsen og bekæmpelsen af skatteunddragelse inden for kryptomarkedet. DAC8-reglen, vedtaget i oktober 2023, vil give skattemyndighederne beføjelse til at overvåge og evaluere alle kryptotransaktioner, der udføres af enkeltpersoner eller juridiske enheder i et andet EU-medlemsland.

I lyset af disse ændringer vil Glassnode og Blockpit kunne udvikle og tilbyde mere effektive og omfattende løsninger til håndtering af krypto-skatter og rapportering, samtidig med at de kan imødekomme de kommende reguleringskrav.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button