Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Global X planlægger ny Bitcoin Futures ETF for at minimere risici og udnytte digitalt aktivs ydeevne

Ny ETF fra Global X planlægger investering i Bitcoin-Futures

En nylig indsendelse til myndighederne har afsløret, at ETF-manageren Global X planlægger at lancere en ny børsnoteret fond, der investerer i Bitcoin-Futures. Den endnu unavngivne ETF sigter mod at udnytte den populære digitale formues præstation samtidig med at minimere risici gennem en taktisk allokationsstrategi.

Global X’s administrerende direktør udtalte i en prospekt, at ETF’en vil opbygge en bred portefølje af Bitcoin-Futures og skifte eksponeringen til T-Bills, når Bitcoin-trenden svækkes. Denne kvantitative tilgang forventes at mindske risikoen og beskytte fonden mod de volatile svingninger på Bitcoin-markedet.

En unik taktisk allokation

Eksperter har betragtet denne planlagte ETF som en unik taktisk allokation inden for branchen. Bryan Armour, direktør for passive strategier i Nordamerika hos Morningstar, understregede dog, at markeds timing udgør en stor udfordring, og at kvantitative tilgange af denne art normalt ikke leverer en fremragende præstation.

Det er vigtigt at bemærke, at denne ETF ikke investerer i Spot Bitcoin, men udelukkende i Bitcoin-Futures. Alligevel har flere virksomheder ansøgt om Spot Bitcoin-ETF’er, som dog er blevet afvist af Securities and Exchange Commission (SEC) på grund af bekymringer om mulig manipulation og utilstrækkelig overvågning fra børserne.

Global X ETF’en baseret på Bitcoin-Futures forventes derfor ikke at støde på hindringer på grund af disse Spot-indsendelser. Eksperter mener, at det kan tage noget tid, inden en Spot Bitcoin-ETF bliver en realitet, hvilket giver Global X og andre udbydere tilstrækkelig tid til at overvåge markedet.

Global X’s succes og fremtidige udsigter

Selvom der endnu ikke er givet detaljer om gebyrerne for den planlagte ETF, har Global X oplevet stor succes med sine andre ETF’er. Ifølge Morningstar forvalter virksomheden i øjeblikket 41,8 milliarder dollars fordelt på 107 forskellige ETF’er. En af managerens mest succesrige fonde er Nasdaq 100 Covered Call ETF, hvor investorer alene i sidste regnskabsår investerede 1,3 milliarder dollars.

Det er endnu usikkert, hvornår Global X’s ETF baseret på Bitcoin-Futures vil blive lanceret, og hvordan investorer vil reagere herpå. Den stigende integration af Bitcoin på det traditionelle finansmarked tyder dog på, at institutionelle investorer fortsat vil vise interesse for denne opadgående formue.

Mislykket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version