BitcoinKrypto News

Globale Interesse an Bitcoin steigt massiv: Drei Gründe für den Preisanstieg

Globale søgninger efter Bitcoin skyder i vejret

Den seneste stigning i søgeforespørgsler om køb af Bitcoin afspejler den voksende nysgerrighed og interesse for kryptovalutaer på globalt plan. Data fra Google Trends viser en massiv stigning i søgeomfanget efter “Bitcoin købe” på verdensplan. Dette er delvist drevet af kryptovalutaens rally i den seneste tid.

Stigning i søgeforespørgsler og interesse for Bitcoin

Den øgede nysgerrighed er drevet af den seneste stigning i prisen på Bitcoin. Prisen på Bitcoin er steget med næsten 25 procent i løbet af de seneste 30 dage, hvilket har antændt frygten for at gå glip af (Fear of Missing Out, FOMO) blandt investorer verden over, ifølge BTC-ECHO.

Specifikt er spørgsmålet “Er det nu et godt tidspunkt at købe Bitcoin?” også blevet stillet 110 procent oftere de sidste syv dage, rapporterer BTC-ECHO.

Effekterne af interessen er tydelige i forskellige regioner af verden. I Storbritannien er søgevolumen i den undersøgte periode steget med 826 procent, mens det i USA er steget med mere end 250 procent. Der er også en markant stigning i specifikke søgeforespørgsler.

Forespørgslen “Kan jeg købe Bitcoin hos Fidelity?” er for nylig steget med imponerende 3.100 procent, og søgningen efter “BlackRock Bitcoin ETF” er steget med 250 procent. Dette tyder på, at investorerne ikke kun er generelt interesserede i at købe Bitcoin, men også i de forskellige måder at investere i Bitcoin på, rapporterer BTC-ECHO.

Tre grunde til prisstigningen på Bitcoin

Der er tre grunde til den markante prisstigning på Bitcoin i de seneste uger. En af dem er rygterne om indførelsen af en Bitcoin-Spot-ETF af den finansielle investor BlackRock i USA. Forventningen til en børsnoteret Bitcoin-fond, især en Spot-ETF, der muliggør direkte investering i Bitcoin, anses som et vigtigt skridt mod yderligere udbredelse og accept af Bitcoin som digital valuta, rapporterer DER STANDARD.

Top  XRP Kurs sinkt, während Cardano unter Druck steht: Was sind die Gründe dafür?

Desuden blev markedsstemningen påvirket af en meddelelse fra det kryptoportal Cointelegraph den 16. oktober, der spredte rygter om, at den amerikanske børsmyndighed SEC allerede havde godkendt Bitcoin-ETF’en, som DER STANDARD rapporterer. Selvom meddelelsen senere viste sig at være falsk, reagerede markedet positivt, og Bitcoin-prisen steg midlertidigt med mere end fem procent.

Ansøgningen fra BlackRock om indførelse af en Bitcoin-ETF er stadig åben, og datoen for SEC’s endelige beslutning er ukendt, rapporterer DER STANDARD. Dette scenario har også motiveret andre finansielle aktører som Fidelity, Wisdomtree og Van Eck til at indsende lignende ansøgninger.

Udover ETF-spekulationer betragtes den øgede markedsvolatilitet også som en faktor for prisstigningen på Bitcoin. Salah-Eddine Bouhmidi fra mægleren IG bemærker, at selvom Bitcoin ikke er en sikker investering, har den i fortiden regelmæssigt kunnet drage fordel af stigende volatilitet. Den nuværende opadgående trend kan derfor også være en reaktion på den usikre markeds situation, der får investorer til at udforske alternative investeringsklasser.

Endelig betragtes den kommende halvering også som en yderligere mulig katalysator for prisstigningen, som DERSTANDARD rapporterer. Ved halvering bliver mængden af alle nyoprettede Bitcoin automatisk halveret, og den næste halvering er planlagt til april 2024.

D. Maier / Redaktion finanzen.net

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button