Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Google entfernt Live-Preisdiagramme für Bitcoin und andere Kryptowährungen aus Suchergebnissen: Was steckt dahinter?

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

Google fjerner Bitcoin-pricekart fra søgeresultaterne

Google har givet Bitcoin-investorer hovedpine ved at fjerne live-pricekart for Bitcoin og andre kryptokurver fra deres søgeresultater. Brugere har bemærket, at når de søger efter “Bitcoin-pris” eller “Ethereum-pris”, vises disse kart ikke længere.

Google-funktionen har været tilgængelig siden 2018. Denne ændring har været gældende i flere dage, men det er uklart, om det er et midlertidigt problem eller en permanent beslutning.

Google har endnu ikke offentliggjort en officiel erklæring om fjernelsen af disse pricekart. Det kan også være et Google-algoritmeeksperiment, der blev udført i forbindelse med de kommende amerikanske valg.

En bruger på SoSoValue-platformen skrev: “Dette er et godt tegn, det tyder på, at Bitcoin er noget, som ingen kan ignorere, især i dette tilfælde Google, et virksomhed, der er så pro-digital.” Diskussionen handler ikke kun om accept af kryptovalutaer hos befolkningen, men om virksomhedernes interesser, der styrer denne del af den digitale tidsalder.”

Mens pricekartene for kryptokurver er fjernet, vises aktie- og indekskart stadig i søgeresultaterne. Tidligere leverede Google kart, der viste realtidskurserne for de mest efterspurgte kryptokurver, så brugerne kunne overvåge priserne efter behag.

For dem, der ønsker at følge kryptokursernes priser, er data stadig tilgængelige via Google Finance. Det er også vigtigt at fremhæve, at de seneste opdateringer på platformen blev registreret den 7. oktober, hvilket antyder et potentiel teknisk problem i dataindsamlingsprocessen.

Kryptoentusiaster venter spændt på, om søgemaskinen vil genindføre disse pricekart eller om dette vil skabe en præcedens for, hvordan kryptodata præsenteres online i fremtiden.

Mens investorer venter på klarhed fra Google, har søgeordet “Bitcoin” på Google Trends netop nået et fireårs lavpunkt.

Den nuværende ændring påvirker både desktop- og mobile brugere. Desuden er Bitcoin-prisen fra Google Finance låst siden den 7. oktober. Tech-giganten opdaterer den ikke længere.

BTC er ikke den eneste berørte mønt. Søgemaskinen har også fjernet pricekart for Ethereum og Solana.

Det virker nu, at fjernelsen kun er begrænset til Bitcoin, Ethereum og Solana. Søgninger efter XRP, DOGE og BNB er stadig upåvirkede. Data og pricekart for Stellar (XLM) og Tron (TRX) forbliver også urørte, men for mememønten Shiba Inu er dataene væk.

Markedshandlere spekulerer i, at fjernelserne er tiltag for at undertrykke kryptokurverne. Bitcoin er i øjeblikket værdsat til 64.788 USD, en stigning på 3,2 % i de seneste 24 timer. Den globale markedsværdi for kryptokurver er i dag på 2,35 billioner USD, hvor Bitcoins markedsværdi er 1,28 billioner USD, svarende til en markedsdominerende andel på 54,41 %.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version