Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Google opdaterer sine reklamepolitikker for kryptovalutaer og forventer tilladelse til Bitcoin-spot-ETF’er i USA.

Google aktualisiert Richtlinien: Anzeigen für US-Krypto-Fonds erlaubt

Google Tillader Annoncer For Krypto-Fonde fra Slutningen Af Januar

## Opdatering af Werberichtlinien

Google har annonceret, at deres reklameretningslinjer for kryptocurrency vil blive opdateret fra slutningen af januar 2024. Denne opdatering vil tillade annoncer for “Werbetreibende, die Cryptocurrency Coin Trusts anbieten, die sich an die Vereinigten Staaten richten”, hvilket inkluderer krypto-fonde og formentlig også ETF’er.

### Krav til Krypto-Annoncører

For at kunne annoncere kryptovalutaer og relaterede produkter på Google, kræves det, at potentielle annoncører bliver certificeret. Dette kræver, at annoncøren har en passende licens fra den relevante lokale myndighed og overholder alle lokale juridiske krav i det pågældende land eller region.

## Forventet Godkendelse af Bitcoin-Spot-ETF’er i USA

Der forventes en godkendelse af Bitcoin-Spot-ETF’er i USA inden den 10. januar 2024 med en 90% sandsynlighed ifølge analytikere fra Bloomberg. Der er 13 ansøgere om Bitcoin-ETF’er, herunder store fonde som BlackRock, Grayscale og Fidelity, og der er få offentlige detaljer om godkendelsesprocesserne.

### Spænding i Krypto-Branche

Krypto-industrien afventer med spænding disse godkendelser, da Bitcoin er steget med næsten 74% i de sidste 90 dage, og nogle analytikere forventer et nyt all-time high i 2024. Med forventningen om at tillade annoncer for krypto-fonde og den potentielle godkendelse af Bitcoin-Spot-ETF’er i USA tegner fremtiden spændende for krypto-markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version