BitcoinKrypto News

Grayscale Bitcoin Spot ETF: Afgørende afgørelse forventes denne uge

Grayscale Bitcoin Spot ETF Dom afsagt denne uge?

I en potentielt afgørende øjeblik for Bitcoin- og kryptoindustrien forventer appelretten i District of Columbia denne uge at afsige en dom i Grayscale Investments’ søgsmål mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). Søgsmålet vedrører Grayscales forsøg på at omdanne sin Bitcoin-trust til en børsnoteret Bitcoin-spotfond (ETF).

James Seyffart, en Bloomberg-analytiker, udtrykte sig i går højlydt om den mulige domsafgørelsesdato og bemærkede på Twitter:

“I morgen er det den 15. august. Kalenderen peger på den 15. august som en afgørelsesdato for retssagen mellem Grayscale og SEC!”

Han tilføjede:

“Den 15. august har i noget tid været min teoretiske afgørelsesdato for Grayscale-sagen, men det er virkelig kun et kvalificeret gæt.”

Seyffart fortsatte med sin forudsigelse:

“Jeg har ikke engang udført en detaljeret analyse af retspraksis, som Scott Johnsson har gjort. Men jeg har undersøgt det lidt og har også drøftet tidsplaner med Elliott Z. Stein.”

Scott Johnsson, finansiel jurist hos Davis Polk, tog sagen under lup og påpegede, at “30 ud af 32 sager fra marts ’21/’22 blev afgjort inden for 160 dage efter den mundtlige høring.” Da Grayscales mundtlige høring fandt sted for 160 dage siden i marts 2023, er en afgørelse i dag faktisk mulig.

Johnsson pegede også på betydningen af ​​august måned, hvor der normalt sker et skift af referendarer ved distriktsdomstolene, hvilket får dommerne til at håndtere de sager, der stadig er åbne, “før den nye gruppe tager over”.

Johnsson tilføjede, at “næsten alle sager, der blev indbragt for DC-kredsløbet i marts 2022, blev afsluttet inden for 154 dage, med undtagelse af en enkelt sag, der tog 170 dage.” Indtil i dag, tirsdag den 15. august, er der gået 160 dage, siden Grayscales sag blev indbragt, og kun få sager fra marts afventer stadig en afgørelse.

Top  Bloomberg-analytiker advarer om fald i Bitcoin-pris på 10.000 dollars

I dag eller fredag?

Eric Balchunas, chefanalytiker for ETF hos Bloomberg, blev involveret i diskussionen og tilføjede endnu et aspekt. Ifølge ham kan afgørelsen falde kl. 11:00 EST, da domstolen normalt offentliggør afgørelser på dette tidspunkt.

Han foreslog:

“Det er meget muligt, at vi får SEC’s resultat i morgen kl. 11:00. Kun i et lille antal sager har der gået længere tid før en afgørelse blev truffet. Så chancerne ser ret gode ud.”

Grayscales søgsmål mod SEC stammer fra afvisningen af virksomhedens ansøgning om at omdanne sin GBTC til en Bitcoin-spot-ETF af tilsynsmyndigheden i juni 2022. Grayscale hævdede, at SEC handlede vilkårligt, da den ikke ensartet behandlede lignende investeringsfonde. Interessant nok har branchekommentatorer hos Bloomberg udtrykt optimisme vedrørende Grayscales chancer for at vinde retssagen.

Som tidligere rapporteret har Grayscale for nylig også argumenteret for, at SEC godkender alle ansøgninger om Bitcoin-spot-ETF på samme tid for at sikre, at ingen virksomhed får en uforholdsmæssig fordel i forhold til andre.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button