Krypto News

Grayscale triumphiert über SEC: Ein Sieg für die Krypto-Industrie

Grayscale triumferer over SEC: En sejr for kryptoværden

En føderal appelret afgjorde tirsdag, at den amerikanske børstilsynsmyndighed (SEC) skal gennemgå Grayscales ansøgning om at omdanne deres Bitcoin Trust til en børsnoteret fond (ETF). Dette underminerer myndighedens langvarige afvisning af børsnoterede spot-markedsinvesteringer i den førende digitale valuta, samtidig med at de tillader det for futures-markeder. SEC har ikke fremlagt tilstrækkelige oplysninger til at vise, hvordan Grayscales ansøgning om en Bitcoin ETF ikke er “væsentligt ensartet” med de futures-baserede fonde, de har godkendt. Da futures-priserne afspejler priserne på det underliggende spot-marked, kunne SEC ikke overbevise panelet om, at sidstnævnte marked kunne være mindre sikkert for investorerne. Dette er en vigtig sejr for Grayscale og kan være et skridt nærmere en børsnoteret Bitcoin ETF i USA.

X modtager krypto-licens i Rhode Island: Et gennembrud for Elons Musks ‘Alles-App’

Reguleringsmyndighederne i Rhode Island har tildelt X, tidligere kendt som Twitter under Elon Musk, en licens som pengeafsender. Dette markerer et vigtigt skridt for virksomheden i at etablere sig inden for finansielle tjenesteydelser. Licensen er juridisk påkrævet for virksomheder, der udfører finansielle aktiviteter relateret til at sende og modtage penge på vegne af brugere, herunder både fiat- og kryptoaktiver. Godkendelsen giver X mulighed for at opbevare, overføre og udveksle digitale valutaer. X har nu i alt syv licenser som penge- og valutaoverfører. Denne godkendelse i Rhode Island kommer næsten to måneder efter, at X modtog pengeoverførselslicenser i Michigan, Missouri og New Hampshire. Dette er et vigtigt skridt for Elon Musks ambitioner om at gøre X til en “alles-app”, der også inkluderer krypto- og fiatbetalinger.

Dette AI-kryptoprojekt kan drage fordel af de bullish tendenser i kryptorummet

Top  SEC udsætter ETF-ansøgninger: Er Ethereum ETF i fare?

I dagens dynamiske kryptoverden, der er præget af konstante ændringer og innovationer, ser et lovende AI-kryptoprojekt dagens lys, som kan drage betydelig fordel af de aktuelle bullish tendenser i kryptorummet. Vi taler om yPredict, en platform, der bruger kunstig intelligens til at revolutionere kryptohandel og tilbyde investorer et intelligent alternativ. Projektets kerne er $YPRED-tokenet, som ikke kun giver adgang til yPredict-økosystemet, men også fungerer som drivkraften bag platformens innovative funktioner. Ved at deltage i $YPRED-tokenets pre-sale får tidlige investorer mulighed for at investere i dette lovende projekt, før det bliver etableret på markedet. Pre-salen har allerede indsamlet betydelige midler på over 3,6 millioner dollar og afspejler investorens stigende interesse.

yPredicts AI-baserede teknologi bruger avancerede algoritmer og maskinlæring til at analysere kryptomarkedet og lave præcise forudsigelser. Platformen giver brugerne mulighed for at træffe datadrevne handelsbeslutninger og udnytte markedets fulde potentiale. I en tid, hvor kryptorummets bullish tendenser og øgede investorinteresse er i fokus, kan yPredict være det rigtige svar på investorens stigende krav. yPredicts vision er at blive et essentielt værktøj for investorer, der ønsker at forstå og drage fordel af kryptomarkedet. Kombinationen af AI-teknologi, datadrevet analyse og et stærkt team af fagfolk kan bidrage til, at yPredict spiller en væsentlig rolle i krypto- og finansverdenen. Med stigende fokus på AI og krypto kan yPredict drage betydelig fordel af de aktuelle bullish tendenser i kryptorummet. Den innovative teknologi, den lovende pre-sale og fokus på intelligente handelsbeslutninger gør yPredict til en vigtig aktør i den skiftende kryptoverden. Investorer, der er på udkig efter en intelligent

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button