Krypto NewsRegulierung

Gruppe af Bitcoin-udviklere beskylder Craig Wright for bedrageri i retssag om ejerskab af 111.000 Bitcoin

Gruppe af Bitcoin-udviklere beskylder Craig Wright for at misbruge retssystemet

En gruppe bestående af 12 Bitcoin-udviklere har taget kampen op mod den selvudnævnte Bitcoin-opfinder, Craig Wright. Wright hævder, at han ejer 111.000 Bitcoin gennem sit firma Tulip Trading og har sagsøgt udviklerne for at nægte at bygge en “backdoor”-mekanisme, der ville give hans firma kontrol over de påståede Bitcoins.

Wrights advokater hævder, at udviklerne har overtrådt deres pligt ved at nægte at hjælpe Tulip Trading med at få adgang til de påståede Bitcoins. Gruppen af udviklere afviser imidlertid Wrights påstande og hævder, at hverken Wright eller hans firma nogensinde har haft en tegnebog med mere end 100.000 Bitcoin, som han vil have adgang til.

Ifølge retsdokumenter, finansieret delvist af Twitter-grundlægger Jack Dorsey, hævder udviklerne, at Wrights firma har forfalsket dokumenter for at bevise ejerskab af token og forsøger nu på svigagtig vis at tage token i besiddelse. De hævder også, at Wright har en historie med bedrageri og fupnummer og udnytter det engelske retssystem til sin egen fordel.

Craig Wright er ikke ukendt i Bitcoin-sammenhæng og har en lang historie med retssager relateret til kryptovalutaen. Han har tidligere påstået at være Satoshi Nakamoto, den oprindelige skaber af Bitcoin, men har ikke formået at bevise det. Mange i kryptogemeinskab betragter ham nu som en svindler.

I en tidligere retssag blev Wrights påstand om, at kryptobørserne Coinbase og Kraken krænkede hans ophavsret ved at bruge navnet “Bitcoin”, afvist af en britisk domstol.

I 2018 grundlagde Craig Wright en gruppe under navnet Bitcoin SV (BSV), hvis erklærede mål er at genoprette det oprindelige Bitcoin-protokol. Han hævder, at Bitcoin er gået væk fra den oprindelige vision, som han, under aliaset Satoshi Nakamoto, havde for protokollen, og derfor blev “Bitcoin Satoshi Vision” grundlagt.

Top  Bitcoin-prisen konsoliderer sig inden for en snæver rækkevidde, mens dominansen falder - vigtige indsigter

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button