BitcoinKrypto News

Handelsbörse von Justin Sun gehackt: Krypto-Vermögenswerte im Wert von 120 Millionen US-Dollar entwendet

Poloniex, en krypto-handelsbørs, der blev overtaget af Tron-udvikler Justin Sun i 2019, ser ud til at være blevet ramt af et alvorligt hack, der involverer krypto-aktiver til en værdi af mere end 120 millioner USD. Trods dette har Poloniex og Sun indledt undersøgelser og er overbevist om, at de vil være i stand til at tilbagebetale de berørte brugere, takket være virksomhedens solide økonomiske situation.

Det er dog vigtigt at bemærke, at opbevaring af krypto på handelsbørser udgør en betydelig risiko og kun bør anvendes i kort tid. I stedet anbefales det at bruge et hardware-wallet til opbevaring.

Efter at have gennemført en sammenligning af de mest populære krypto-handelsbørser, har vi konstateret, at køb af Bitcoin (BTC) via Bitvavo, en kryptobørs i Holland, er et godt valg på grund af de konkurrencedygtige gebyrer.

Afslutningsvis er det vigtigt ikke at opbevare dine krypto-mønter på handelsbørser, da det kan medføre risici. Selvom handelsbørser er uundværlige for køb og salg af digitale valutaer, anbefales det at benytte et sikkert hardware-wallet til opbevaring af dine kryptoaktiver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin Kurs-Prognose für das 4. Quartal: Steigt BTC sogar auf 50.000 Dollar?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button