Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Handelsvolumen neuer Spot-ETFs in Hongkong hinter den Erwartungen: Krypto-Analyse der Woche

Hongkongs Bitcoin Spot ETFs: Ein Flop? - Crypt On It

## JPMorgan og Wells Fargo investerer i Bitcoin Spot ETFs
JPMorgan, den største bank i USA, har offentliggjort deres investering i Bitcoin Spot ETFs. En indsendt dokument hos SEC viser, at de har andele i Bitcoin ETFs fra BlackRock, Fidelity og Bitwise. Selvom dette kan ses som en positiv udvikling, påpeger James Seyffart fra Bloomberg, at disse investeringer primært er relateret til deres rolle som Market Maker og derfor kan være udsatte for volatilitet. Wells Fargo, den tredjestørste bank i USA, har også erklæret deres engagement i Bitcoin-ETFs.

## Marathon Digital rapporterer øgede indtægter
Marathon Digital, en stor aktør inden for Bitcoin-minedrift, har offentliggjort deres finansielle resultater for første kvartal af 2024. Virksomheden oplevede en stigning i omsætningen på 224% til 162,5 millioner dollars i første kvartal. Deres fortjeneste steg med 184% til 337,2 millioner dollars. Marathon øgede deres minedriftskapacitet med 142% til 27,8 EH/s og har som mål at nå 50 EH/s inden udgangen af 2024. I kvartalet producerede de 2.811 BTC, hvoraf 26% blev solgt for at finansiere driftsomkostninger.

## Donald Trump åbner for kryptovaluta donationer
Under “Trump Cards NFT Gala” bekræftede Donald Trump, at hans kampagne vil begynde at acceptere donationer i kryptovaluta. Han ønsker også at forenkle reguleringen for at fremme kryptovirksomheder i USA. Trump kritiserede de nuværende reguleringer som krypto-fjendtlige og ønsker at stoppe virksomheders udvandring fra landet. Han lancerede sin NFT-samling i 2022 og indsamlede næsten 5 millioner dollars i Ether (ETH).

## El Salvador lancerer blockchain explorer
El Salvador har lanceret en blockchain explorer for at gøre regeringens Bitcoin-transaktioner gennemsigtige. Dette initiativ til gennemsigtighed ledes af det Nationale Bitcoin-kontor (ONBTC). Portalen giver offentligheden mulighed for at se regeringens køb og salg af BTC, hvor de i øjeblikket ejer 5.748 BTC. På trods af en fortjeneste på 57 millioner dollars på deres investeringer forbliver Bitcoin-accepten i landet begrænset på grund af forskellige teknologiske hindringer.

## Hongkong lancerer Spot-ETFs på Bitcoin og Ethereum
Den 30. april blev seks nye Spot-ETFs lanceret i Hongkong, tre baseret på Bitcoin (BTC) og tre baseret på Ethereum (ETH). Dette markerer de første Bitcoin- og Ethereum-Spot-ETFs, der er lanceret i regionen. Handelsvolumenet har dog hidtil været lavt, med en samlet forvaltningskapital på 219 millioner dollars for Bitcoin ETFs og 39 millioner dollars for Ethereum ETFs. Årsager til dette kan være en større interesse for amerikanske kapitalmarkeder blandt institutioner samt direkte investeringer i kryptoaktiver blandt asiatiske investorer.

## Konklusion
Selvom lanceringen af Spot-ETFs i Hongkong var længe ventet af krypto-samfundet, har interessen hidtil været begrænset. Det vil være interessant at se, hvordan disse ETFs udvikler sig i de kommende måneder, især med hensyn til den nuværende dominans af amerikanske kapitalmarkeder og de lovgivningsmæssige udfordringer i regionen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version