Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

HarryPotterObamaSonic10Inu Oplever Robust Stigning på 14% – Øget Interesse fra ‘Whales’

HarryPotterObamaSonic10Inu Surges 14% as Whales Target BTC Stake-To-Mine Token

HarryPotterObamaSonic10Inu Oplever Stærk Stigning

I den konstant udviklende verden af kryptovalutaer har HarryPotterObamaSonic10Inu for nylig skabt overskrifter ved at opleve en robust stigning på 14%.

Denne prisstigning kan tilskrives øget interesse fra “hvaler” – et udtryk for store krypto investorer – der nu har rettet deres øjne mod BTC Stake-To-Mine token, BTCMTX.

Lad os kort undersøge de tekniske aspekter af HarryPotterObamaSonic10Inu.

HarryPotterObamaSonic10Inu Prisprognose

På det seneste er kryptomarkedet blevet overtaget af den imponerende stigning af HarryPotterObamaSonic10Inu (BSC). Denne mærkeligt navngivne token har oplevet en betydelig stigning på 14% inden for den sidste uge, hvilket har tiltrukket betydelig opmærksomhed fra investorer og handlende.

Aktuel pris og markedsdynamik

Den 1. oktober lå handelsprisen for HarryPotterObamaSonic10Inu (BSC) på 0,09152, med et handelsvolumen i løbet af de sidste 24 timer på 2,70 dollar.

Denne mønt er steget med næsten 0,50% det seneste døgn, hvilket bidrager til dens næsten 14% stigning i den seneste uge.

På CoinMarketCap er dens rang #7087. Det er værd at bemærke, at mønten har et chokerende maksimumtilbud på 1.000.000.000.000.000 BITCOIN-mønter.

Vigtige prisniveauer

Set fra et teknisk synspunkt er den afgørende pris for denne mønt markeret ved 0,07582. HarryPotterObamaSonic10Inu (BSC) står i øjeblikket over for øjeblikkelig modstand ved 0,10965. Dette efterfølges af modstand ved 0,12839 og 0,17967.

Omvendt er der støtte på niveauerne 0,05812, 0,02565 og mindst ved 0,00662.

Tekniske indikatorer

Trenden for HarryPotterObamaSonic10Inu (BSC) er bullish, hvis den forbliver over 0,07582. Handlende kan betragte det som en købsmulighed. Hvis momentumet fortsætter, kan mønten snart prøve de øjeblikkelige modstandsniveauer.

Det er dog bedst at lave dine egne undersøgelser og konsultere finansielle eksperter, før du investerer.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Alternative Coins at Investere i

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) skiller sig ud i landskabet for kryptopresales og baner vejen med en unik stake-to-mine tilgang. Selvom det stadig er i sin spæde start, har det rejst over $275.000 i sin presale.

Investorer kan stake tokens til betydelige APY og tjene BTC-belønninger gennem cloud mining. I modsætning til mange cloud mining-projekter har Bitcoin Minetrix en lav startpris på $10 og øget sikkerhed.

Essentielt set, ved at stake BTCMTX tokens, får entusiaster credits til cloud mining, hvilket giver dem mulighed for at tjene BTC-belønninger uden massive infrastruktur omkostninger.

Dens igangværende presale tilbyder token til $0,011 og forventes at stige til $0,0119 ved sin afslutning.

Den samlede tokensupply ligger på 4 milliarder, hvoraf skræmmende 70% (2,8 milliarder) er tilgængelige under presalen, afhængig af dens performance.

Investeringsmål er markeret med en soft cap på $15,6 millioner for 1,4 milliarder tokens og en ambitiøs hard cap på $32 millioner, hvis presalen bliver fuldt solgt.

For en omfattende guide til at sikre din andel i dette banebrydende projekt, dykk ned i vores detaljerede guide om hvordan man køber Bitcoin Minetrix.

Disclaimer: Krypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel gives til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste alle dine penge.

Exit mobile version