Krypto NewsRegulierung

Harte Bedingungen und Kritik: MDC Brooklyn unter Beschuss von Prominenten und der Generalstaatsanwältin

MDC Brooklyn: Berømt for sine strenge forhold

MDC Brooklyn har opnået en berygtet ry for sin nådesløse atmosfære. Tidligere britiske prominente Ghislaine Maxwell, repræsenteret af advokat Mark S. Cohen fra Bankman-Fried, fordømte forholdene i november 2021 og nævnte rotter i sin celle og ubehagelige møder med fængselsbetjente. Martin Shkreli, der også er tilbageholdt i MDC Brooklyn, advarede om faciliteten og fortalte om en episode, hvor han næsten var involveret i en slåskamp, mens han ventede på at kunne bruge en computer.

Selv New Yorks statsoverhoved, Leticia James, har kritiseret leveforholdene i MDC Brooklyn og kaldt dem “uacceptabelt og umenneskelige.” James indgav en erklæring i 2019 og pegede på en strømafbrydelse, der efterlod fangerne i en iskold kulde.

Mulig overflytning og tidligere tilbageholdelse på Bahamas

Der er dog mulighed for, at Bankman-Fried vil blive flyttet til en anden facilitet inden sin retssag i oktober. Føderale anklagere har anbefalet Putnam County Correctional Facility som en mulig alternativ. Bemærkelsesværdigt er det, at Bankman-Fried oplevede lignende hårde forhold i Fox Hill-fængslet på Bahamas, hvor han blev tilbageholdt før sin udlevering til USA.

Kontrast til det luksuriøse barndomshjem

I sammenligning med de strenge forhold i fængslet udgjorde Bankman-Frieds barndomshjem i Palo Alto, Californien, et stort kontrast. Den rummelige residens byder på en malerisk udsigt, omfattende bogsamlinger og endda et flygel. Derudover tilbyder det luksuriøse bekvemmeligheder som en swimmingpool.

I løbet af Bankman-Frieds tid der stillede han anmodninger på vegne af sine underholdnings- og informationsbehov, herunder adgang til medie-streamingtjenester som Spotify og Netflix samt browsing-tilladelser til kryptocurrency-nyhedsplatforme som CoinDesk og Decrypt. Mod slutningen af sit ophold forsøgte Bankman-Frieds advokatteam at udvide hans gæsteliste og understregede hans ensomhed og ønsket om hjælp.

Top  Montenegros Premierminister und Terra-Gründer Do Kwon: En dækket skandale?

Selvom specifikke detaljer endnu er usikre, tyder det på, at Bankman-Frieds fremtid i MDC Brooklyn vil være langt fra behagelig og kræve en hurtig løsning på hans retslige anliggender.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button