BitcoinKrypto News

Hashdex søger godkendelse fra SEC til et børsnoteret Bitcoin-fond (ETF)

Einführung

Hashdex, det førende krypto-asset management-selskab i Latinamerika, tager et modigt skridt ved at deltage i kapløbet om godkendelse fra det amerikanske værdipapirtilsyn Securities and Exchange Commission (SEC) for en børsnoteret Bitcoin-fond (ETF).

Wechselnde Gezeiten bei der SEC

Afvigende fra deres tidligere holdning er SEC begyndt at undersøge ansøgninger om Bitcoin-ETF, især for spotmarkeder. Denne ændring blev udløst af investeringsgiganten BlackRock, hvis ansøgning om en Bitcoin-spot-ETF i juni genoplivnede branchens intriger og fik andre virksomheder til at følge deres eksempel.

Der einzigartige Ansatz von Hashdex

Mens mange virksomheder fulgte en lignende tilgang og foreslog en overvågningsaftale med Coinbase for at afsløre potentiel svindel, tog Hashdex en anden vej. Deres strategi består i at erhverve spot Bitcoin fra den regulerede CME-marked (Chicago Mercantile Exchange) gennem en eksisterende Bitcoin-futures-ETF. Denne metode giver finanstilsynsmyndighederne mere sikkerhed, da priserne på kryptokurver reguleres på en strengt kontrolleret marked og ikke på den bredere, uregulerede kryptomarked.

Hashdexs Erfolgsbilanz

Med en forvaltet formue på 435 millioner dollars er Hashdex stolt af at være det første selskab, der har lanceret en kryptoindex-ETF i Brasilien og globalt.

Vielversprechende Aussichten

Alistair Milne, stifteren af Altana Digital Currency Fund, er overbevist om, at Hashdexs tilgang vil blive godt modtaget af SEC på grund af dens unikke beskyttelsesforanstaltninger mod markedsmisbrug.

Abweichende Ansätze

Hashdexs strategi står i modsætning til den herskende tilgang til at bruge en overvågningsdelingsaftale med Coinbase. Andre virksomheder, herunder Valkyrie, Wise Origin, WisdomTree, VanEck, Invesco Galaxy og ARK, har indgået sådanne aftaler for at demonstrere deres engagement i at forhindre markedsmisbrug.

Top  Kan Bitcoin være den bedste kryptovaluta at købe i dag?

Gemeinsames Ziel: Finanzprodukte schützen

Trods forskellige metoder har alle disse virksomheder et fælles mål: at overbevise tilsynsmyndighederne om, at de aktivt træffer foranstaltninger for at beskytte deres finansielle produkter mod markedsmanipulation.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button