AltcoinsKrypto News

HashKey Exchange lancerer detailhandel kryptohandel i Hong Kong, men med begrænsninger for investorer

Exchange nyheder

  • Den asiatiske kryptobørs HashKey Exchange vil begynde at tilbyde handel med kryptovaluta til detailkunder i Hong Kong den 28. august. Ifølge en lokal rapport vil børsen kun tilbyde handel med bitcoin (BTC) og ether (ETH), og investorer vil kun have lov til at investere op til 30% af deres formue i kryptovaluta via platformen.

Investering nyheder

  • ARK Invest, der er grundlagt af Cathie Wood, og 21Shares har sammen ansøgt om futuresbørshandlede produkter (ETF’er) baseret på bitcoin og ether. Ansøgningen, der blev indsendt til den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) af investeringsrådgiver Empowered Funds, omfatter to ETF’er: ARK 21Shares Active Ethereum Futures ETF (ARKZ) og ARK 21Shares Active Bitcoin Ethereum Strategy ETF (ARKY). ETF’erne vil ikke direkte investere i digitale aktiver, men fokusere på kontantafviklede futureskontrakter, der handles på råvarebørser, der er registreret hos den amerikanske Commodity Futures Trading Commission (CFTC).

Retssag nyheder

  • Cryptoopbevaringstjenesten Prime Trust mistede 8 millioner dollars af kunde- og selskabsmidler ved at investere i den algoritmebaserede stabile møntenhed, terraUSD. Ifølge en retsdokument indsendt af CEO Jor Law, investerede det tidligere ledelsesteam midler i terraUSD ved brug af både kundemidler og selskabsmidler, hvilket resulterede i et tab på cirka 6 millioner dollars af kunde- og 2 millioner dollars af selskabsmidler.

Reguleringsnyheder

  • Spaniens Ministerråd har godkendt et kongeligt dekret om oprettelse af Den Spanske Agentur for Tilsyn med Kunstig Intelligens (AESIA). Agenturet skal regulere kunstig intelligens (AI) og sikre, at dens udvikling er “inkluderende, bæredygtig og borgercentreret”. Agenturet er en del af den nationale strategi for kunstig intelligens og vil blive dannet af Finans- og Civilservice ministeriet og Ministeriet for Økonomiske Anliggender og Digital Transformation.
Top  Vigtig information om køb og salg af kryptovaluta: Ansvarsfraskrivelse og ophavsret

Social media nyheder

  • Appen Friend.tech, der er forbundet med Twitter, har tilføjet muligheden for at sende billeder. Derudover har nogle bemærket, at opdateringen har tiltrukket skabere fra den populære sociale medieplatform OnlyFans, der giver sine brugere mulighed for at tjene penge ved at dele (ofte eksplicitte) fotos eller videoer.

Sikkerhedsnyheder

  • Låneprojektet Magnate Finance på Layer 2-netværket Base ser ud til at have udført en exit scam, hvor de er forsvundet med brugernes indskudte midler og har slettet deres online tilstedeværelse. Ifølge sikkerhedsfirmaet PeckShield udførte projektet en rugpull ved at manipulere prisoraklet, hvilket medførte tab på 6,5 millioner dollars.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button