Krypto News

Hedera integrerer Pyth Network: PYTH-kurs skyder i vejret!

Hedera Hashgraph integrerer Pyth Network og sender PYTH-kursen mod nord

Hedera (HBAR), netværket der bruger Hashgraph, har annonceret integrationen af Pyth Network, hvilket har resulteret i en markant stigning i PYTH-kursen.

Hvad er Hedera Hashgraph?

Hedera Hashgraph er et distribueret ledger-netværk, der bruger den innovative Hashgraph-teknologi til at muliggøre hurtige og sikre transaktioner. Netværket fokuserer på høj ydeevne, lavere omkostninger og energieffektivitet.

Hvad er Pyth Network?

Pyth Network er et decentraliseret Oracle-netværk, der leverer realtidsdata til blockchain-platforme. Det giver pålidelige og nøjagtige datafeeds, som kan bruges til at automatisere forskellige processer og skabe nye finansielle produkter.

Integrationen og effekten på PYTH-kursen

Ved at integrere Pyth Network i Hedera Hashgraph åbner det op for muligheder for mere effektiv informationsudveksling på tværs af forskellige blockchain-platforme. Denne integration har allerede haft en positiv effekt på PYTH-kursen, hvilket resulterer i en stigning i værdien af token.

Konklusion

Sammenfattende viser integrationen af Pyth Network i Hedera Hashgraph den stigende kompleksitet og samarbejde inden for blockchain- og kryptomarkedet. Det er et skridt mod at skabe mere sammenhængende og effektive løsninger, der kan gavne hele industrien.

Top  Stærke prisstigninger: Disse shitcoins er blandt de bedste performere på markedet

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button