Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Her er fem Altcoins med det bedste potentiale for 2024

Überleben 2024 nur diese 5 Altcoins?

Altcoins – 5 Altcoins, der potentielt kan overleve året 2024

De seneste spådomme om kryptovalutaer har peget på, at kun en håndfuld altcoins vil overleve i 2024. Ikke desto mindre er forventningerne, at kryptomarkedet vil blive domineret af opture, især hvis SEC frigiver den første Bitcoin ETF næste år.

Hvad er altcoins?

Altcoin er en betegnelse for alle kryptovalutaer, der er opstået efter Bitcoin. Dog er det i dag ikke længere en generel betegnelse, da alt for mange coins og tokens er forsvundet eller ikke er seriøse.

Baseret på CoinMarketCaps aktuelle rangliste har vi identificeret fem altcoins, der forventes at have de bedste chancer for at opretholde eller vækste deres kursværdi i 2024. Polkadot, BNB, Chainlink, Solana og Hedera er blevet vurderet baseret på deres potentiale for vækst og modstandsdygtighed i det kommende år.

Potentielle Altcoins i 2024

1. Polkadot: – En løsning til interaktion mellem flere blockchains og et avanceret Governance-model, der gør Polkadot til en af de førende teknologier på markedet.
2. BNB: – Binance Chains native kryptovaluta, BNB Coin, tilbyder brugerne rabatter på transaktionsgebyrer og er deflationær, hvilket øger sit potentiale i forhold til andre altcoins.
3. Chainlink: – Chainlink-Oracles muliggør, at smarte kontrakter kan interagere med eksterne data og systemer, hvilket potentielt styrker tilliden til blockchains og kryptovalutaer.
4. Solana: – Solanas vertikale skaleringsløsning og ændrede Proof-of-Stake, Proof-of-History, gør den til en ægte konkurrent til Ethereum.
5. Hedera: – Hedera Hashgraph-netværket faciliterer hurtigere transaktioner og muliggør nye, højvolumen anvendelsesområder som IoT mikrobetalinger og tokeniserede aktiver.

Konklusion

Selvom disse 5 altcoins er vurderet til at have stort potentiale for vækst i 2024, er det vigtigt at følge markedet nøje, da prognoser kan ændre sig hurtigt. Egen research skal altid prioriteres før investeringer.

Om forfatteren

Stefanie Herrnberger er en erfaren referent og redaktør med mange års erfaring inden for blockchain, kryptovalutaer og NFTs. Hun har investeret i kryptovalutaer i flere år og forstår de udfordringer og muligheder, som krypto-handlende står overfor.

OBS: Der følger en reklame i bunden af denne artikel for et indhold, der ikke er en del af artiklen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Exit mobile version