Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hochkarätige Neugründung: Neues Krypto-Unternehmen plant Euro-gedeckten Stablecoin – Kann es Tether Konkurrenz machen? Und welche Rolle spielt die Deutsche Bank?

Dieser Euro-Stablecoin könnte alles ändern

Mit AllUnity gründet neues Krypto-Unternehmen

Mit AllUnity, et nyt krypto-projekt, er blevet grundlagt af en række prominente personer med det formål at udstede en Euro-støttet Stablecoin. Hvis alt går som planlagt, forventes lanceringen af den første betydelige Stablecoin baseret på Euro at finde sted om 12 til 18 måneder.

Konkurrence for Tether og Co.

Spørgsmålet, der melder sig, er, om denne nye Stablecoin kan konkurrere med eksisterende spillere som Tether. Hvad bliver Deutsche Banks rolle i denne nyoprettede virksomhed?

Coinbase’s “Project Diamond”

På den internationale scene har den største Bitcoin-børs i USA, Coinbase, introduceret “Project Diamond” – en institutionel platform, hvor tokeniserede reale aktiver kan handles.

Roman Sterlingovs retssag

Roman Sterlingovs sag har længe fyldt meget i krypto-verdenen. Den russiskfødte svensker har siden april 2021 været fængslet i USA anklaget for Bitcoin-hvidvaskning for millioner. Beviserne imod ham er dog tynde.

Forbindelsen til Chainalysis

Hvad har dette opsigtsvækkende retsforløb med Roman Sterlingov at gøre med virksomheden Chainalysis? Få svaret på denne episode af BTC-ECHO Recap Podcast.

God fornøjelse med lytningen!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version