BitcoinKrypto News

HODL Wellenindikator: Steht der Bitcoin Bullenmarkt vor der Tür?

Kryptomarkedet oplever opsving

I oktober steg prisen på Bitcoin (BTC) med 28,5 procent, hvilket har ført til spekulation omkring, hvorvidt dette er begyndelsen på en ny bull-markedscyklus eller blot en midlertidig opsvingsperiode. On-Chain-analyser bidrager med indikationer om, hvor vi befinder os i markedscyklussen for Bitcoin og kryptokurver generelt.

HODL (Hold On for Dear Life) Wellen når All Time High

Konceptet HODL refererer til strategien om at holde på kryptokurver på lang sigt frem for at reagere på kortsigtede prisbevægelser. HODL Wellen er en On-Chain-indikator, der summerer alle aktive tidspunkter for beholdningen, hvilket viser, hvor stor en procentdel af de eksisterende bitcoins der er blevet flyttet inden for et givent tidsrum.

Overvejelser for potentielle investorer

Trods den mærkbare genopretning af kryptomarkedet holder flertallet af investorerne stadig fast i deres BTC-beholdninger. Dette skyldes delvist forventningen om godkendelse af en Bitcoin Spot ETF mod slutningen af 2023 eller begyndelsen af 2024 samt det forestående halvering, som historisk set har udløst bull-markeder inden for kryptomarkedet.

HODL Wellen Kapitalisering indikerer afslutningen på akkumulationsfasen

For at opnå dybere indblik i Bitcoin-markedet kombinerer den realiserede HODL Wellenkapitalisering koncepterne HODL Wellen og realiseret kapitalisering. Denne kombination gør det muligt at få et bedre overblik over markedet og dets udvikling.

Spæde investorer som nøglen til et bull-marked?

Analysen af spæde investors adfærd i forhold til HODL Wellen viser, at deres opførsel tidligere har været en indikator for begyndelsen på en bull-markedscyklus. I øjeblikket ser det ud til, at stigningen i ældre tokens siden begyndelsen af 2023 kunne være begyndelsen på det samme mønster.

Top  Bitcoin mister momentum og usikkerhed om månedens og kvartalets afslutning er på spil

For mere information om krypto, så følg os på Twitter eller meld dig ind i vores gruppe på Telegram.

Bemærkning:
Vi opfordrer læserne til at verificere oplysningerne uafhængigt og konsultere med en fagperson, før de træffer beslutninger baseret på indholdet af denne artikel.

Kilde: Glassnode

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button