Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hvad betyder Kamala Harris’ første udtalelse om krypto-verdenen for USA og resten af verden?

Was bedeutet die Rede von Kamala Harris für die Krypto-Welt?

Den amerikanske præsidentkandidat Kamala Harris har hidtil holdt sig tilbage med at udtale sig om blockchain og kryptovalutaer. Dette er i skarp kontrast til hendes demokratiske forgænger og nuværende præsident Joe Biden, der har udtrykt kritik af digitale valutaer. På den anden side har Donald Trump, den nuværende republikanske præsidentkandidat, gentagne gange kaldt sig selv for “Bitcoin-præsidenten”.

Harris talte for første gang offentligt om kryptoindustrien under en tale i New York City, men hendes udtalelser blev betragtet som meget vage. Dette står i skarp kontrast til Trumps positive holdning til kryptovalutaer og hans bestræbelser på at fremme branchen i USA.

Reaktionerne på Harris’ udtalelser har været blandede, især på sociale medier, hvor mange udtrykker skuffelse over den manglende klarhed i deres budskab. Med over 25 procent af den amerikanske befolkning forventet at investere i kryptovalutaer inden udgangen af året, er emnet vigtigt i den amerikanske præsidentvalgkamp.

På kryptomarkedet har Harris’ tale ikke fået store konsekvenser, men investorer er muligvis lidt forvirrede. Bitcoin har været i en konsolideringsfase og har set en lille nedgang. Samtidig er der en stigende interesse for presale-projekter som Pepe Unchained, der tiltrækker investorer med innovative ideer og teknologier.

Pepe Unchained har samlet næsten 15 millioner dollars i presale-kapital og anses allerede som et af årets mest succesfulde projekter. Projektet sigter mod at overgå Ethereum ved at tilbyde hurtigere og billigere transaktioner på Solana-blockchainen. Pepe Unchained planlægger at etablere sit eget økosystem og har allerede et presale-staking-program med en årlig procentvis afkast på 141 procent.

Investering i presale-projekter som Pepe Unchained er spekulativt, og det er vigtigt at gøre sin egen research. Selvom Harris’ udtalelser ikke har haft stor indflydelse på markedet endnu, så viser hendes holdning til kryptovalutaer sig at være afgørende for mange amerikanske vælgere.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version