BitcoinEthereumKrypto News

Hvordan sikrer du dine kryptovalutaer efter FTX-Crashen? En guide til krypto-børser og wallets.

Non-custodial Wallets boomen efter FTX-Crash

I kølvandet på FTX-Crash er opbevaring af ens egne kryptovalutaer kommet i fokus. Især en spørgsmål plager investorer: Hvor sikre er mine coins hos krypto-børser og brokere? Branchen forsøger i øjeblikket at genvinde det tabte tillid. Et middel er offentliggørelse af egne reserver, kaldet Proof of Reserves i kryptojargon.

Selvom mange investorer flytter deres kryptoaktiver til hardware-wallets og lignende, forbliver centraliserede kryptobørser som Binance, Coinbase, Bitpanda, Kraken osv. stadig det første valg. Så varieret som krypto-space er, så forskellige er også handelsstederne. Især nybegyndere kan føle sig overvældet af det store antal forskellige udbydere. Nogle kan score med lave gebyrer, mens andre måske er mere brugervenlige, og andre igen har et særligt stort udvalg af coins.

For at hjælpe investorer med at finde rundt i kryptojunglen, har BTC-ECHO sammenlignet 45 udbydere. I vores anmeldelser vurderede vores brugere de forskellige udbydere inden for kategorierne: betalingsmetoder, gebyrer, porteføljer, sikkerhed, support, brugervenlighed og funktioner. Derudover kan I læse andre brugeres erfaringsrapporter. Her kan I finde udbyder-sammenligningen.

Når beslutningen er truffet om en krypto-børs eller broker, er der kun spørgsmålet om den passende opbevaring af coins og tokens tilbage. Selvfølgelig kan Bitcoin, Ethereum osv. også opbevares direkte på platformene hos de respektive udbydere.

Siden FTX-Crash er efterspørgslen efter selvopbevaring dog steget. Her kommer non-custodial wallets ind i billedet. Investorer får dermed fuld kontrol over deres krypto-penge – helt efter mottoet: Not your keys, not your coins. Der skelnes mellem hardware, desktop og mobile wallets.

Også her sammenlignede BTC-ECHO tolv forskellige udbydere. Hvad der er den bedste digitale pengepung til jer, kan I finde ud af her.

Top  Hvad kommer efter Shiba Inu's opblussen? Kan SHIB fordoble sin værdi inden for to uger?

Det kunne også interessere dig

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button