Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hvorfor det er en god ting, at 75 procent af alle cirkulerende Bitcoin ikke er blevet flyttet i over seks måneder

Neue BTC-Metrik: Bitcoin-Hodler bleiben trotz Volatilität gelassen

##

Bitcoin prisforudsigelse: Over 75% af Bitcoin-beholdningen er inaktiv

Bitcoin har været et af de mest populære og spektakulære aktiver på markedet i de seneste år. Med sin volatilitet og potentiale til store gevinster har investorer verden over været tiltrukket af denne digitale valuta. Men hvad sker der, når en stor del af de eksisterende Bitcoins ikke flyttes?

###

### En dybere analyse

En rapport viser, at over 75 procent af alle Bitcoins i omløb ikke er blevet flyttet i mere end seks måneder. Dette betyder, at de fleste Bitcoin-ejere enten holder fast i deres beholdning eller har tabt adgang til deres digitale tegnebøger. Dette fænomen kaldes også for “HODLing”, hvor investorer holder fast i deres aktiver i stedet for at sælge dem.

### Hvad betyder dette for BTC-kursen?

Nogle eksperter mener, at denne inaktivitet indikerer en stigende interesse for Bitcoin som langsigtet investering. Når flere mennesker holder fast i deres Bitcoins, bliver udbuddet på markedet reduceret, hvilket kan drive prisen opad. Dette kan være et tegn på tillid til Bitcoin som en form for digitalt guld, der ikke er påvirket af inflationsrisici eller politiske beslutninger.

### Konklusion

Selvom nogle investorer foretrækker at handle med Bitcoin aktivt for at drage fordel af kortsigtede prisbevægelser, viser den store mængde inaktive Bitcoins, at der er en stigende interesse for at holde Bitcoin som en langsigtet investering. Dette kan have en positiv effekt på kursudviklingen i fremtiden, da en lavere udbudsside normalt fører til stigende priser. Det vil være interessant at følge udviklingen på markedet og se, hvordan denne tendens vil påvirke Bitcoin-prisen i de kommende måneder.

Exit mobile version