Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hvorfor forstår investorerne ikke Ethereum?

Robinhood setzt auf Ethereum – doch bis 2025 bleibt das Allzeithoch aus Von Investing.com

Ethereum – Fortsat uklarhed om fremtiden

Ethereum, den næststørste kryptocurrency efter Bitcoin, forbliver et mysterium for mange investorer. På trods af dens rolle som førende platform for smarte kontrakter og DeFi-applikationer har mange svært ved at forstå dens fulde potentiale. Benjie Thomas fra KPMG beskriver situationen præcist: “Investeringshistorien og narrativet om Ethereum er sværere at forstå for mange end Bitcoins.”

En undersøgelse fra Kalshi viser, at kun 9 % af kryptoentusiaster tror på, at Ethereum vil nå et nyt all-time high inden 2025. Denne skepsis bakkes op af historiske data: Prisen på ETH ligger stadig næsten 50 procent under sit højdepunkt på næsten 4.900 dollars, der blev nået i november 2021.

Nogle eksperter argumenterer for, at manglende forståelse for anvendelsesmulighederne og det langsigtede potentiale for Ethereum bidrager hertil. Derudover er der en høj korrelation mellem Bitcoin og Ethereum – hvis Bitcoin ikke bryder ud opad, vil det være svært for Ethereum at bevæge sig væsentligt.

Robert Mitchnick fra BlackRock bekræfter, at institutionel accept og væksten af blockchain-teknologier kun lige er begyndt. Kareem Sadek fra KPMG tilføjer, at hans virksomhed har stort fokus på DeFi, NFT’er og Metaverse – alle områder, hvor Ethereum spiller en ledende rolle.

Robinhood udvider sit tilbud: Ethereum til europæiske kunder

Robinhood viser også tillid til fremtiden for Ethereum. Virksomheden har for nylig iværksat en initiativ, der giver europæiske kunder mulighed for at foretage ind- og udbetalinger med mere end 20 digitale aktiver, herunder også Ethereum. Denne udvidelse kommer som følge af øget efterspørgsel fra de europæiske kunder og sigter mod at give dem mere kontrol over deres digitale aktiver og lettere adgang til DeFi.

Johann Kerbrat, Vice President og General Manager for Robinhood Crypto, udtaler: “Dette var en af de mest efterspurgte funktioner fra vores kunder.” På trods af regulatoriske udfordringer i Europa, såsom de nye MiCA-regulativer, forbliver Robinhood fast besluttet på at udvide sin tilstedeværelse i regionen.

Fremtiden for Ethereum forbliver usikker

Selvom store virksomheder som KPMG, Robinhood og BlackRock styrker deres støtte til Ethereum og tager betydelige skridt for at fremme accepten af kryptocurrencies, forbliver et nyt all-time high for Ethereum i 2025 usikkert. Manglende klarhed om investeringshistorien og investorernes blandede følelser bidrager til denne usikkerhed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version