Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hvorfor kunne Bitcoin-kursen ikke stige over 30.000 dollars?

Hvad stoppede Bitcoin-kursen i at stige over $30.000?

Hvordan har Bitcoin-kursen udviklet sig i de seneste uger?

Bitcoin-kursen har oplevet en let stigning i de seneste uger. På et tidspunkt lå kursen under $25.000, hvilket var det laveste niveau i månedsvis. Derefter skete der imidlertid en markant stigning, og kursen bevægede sig over $27.000.

Desværre varede opsvinget ikke ved. Bitcoin-kursen faldt igen under $27.000. I de seneste dage er kursen faldet tilbage mod $26.000.

Hvorfor kunne Bitcoin-kursen ikke stige over $30.000?

Efter stigningen over $27.000 fik investorerne endelig optimisme og håbede på, at Bitcoin-kursen ville blive bullish igen og stige over $30.000. Desværre skete det ikke. Hvad var årsagerne til dette?

1. Minerne forbereder sig på Bitcoin-halveringen

Bitcoin-minerne forbereder sig på den næste Bitcoin-halvering, der sandsynligvis finder sted i april 2024. Minerne skal forberede sig på, at belønningen for at finde en blok halveres.

Derfor er der mistanke om, at minerne sælger mange bitcoins for at ruste sig til fremtiden. Dette salgstryk kan medføre, at Bitcoin-kursen forbliver lav i disse dage. Købstrykket er endnu ikke tilstrækkeligt til at opveje dette.

2. Kommende økonomisk krise

I de seneste år har Bitcoin-kursen kunne drage fordel af de lave renter og den deraf følgende pengeudstedelse. Men på grund af den stigende inflation har centralbankerne i USA og Europa øget renten. Dette reducerer inflationen, men kan snart udløse en økonomisk krise.

I de kommende uger truer en recession i USA og Europa. Tyskland har allerede oplevet en økonomisk tilbagegang i de seneste måneder. Hensigten om at gå ind i en recession holder Bitcoin-kursen lav.

3. Manglende dynamik i Bitcoin-kursen

En stigning kan også lade vente på sig, da der endnu ikke er dannet en bullish dynamik. Selvom Bitcoin-kursen kunne springe fra $25.000 til $27.000, har der ikke været en markant bullish dynamik.

Denne manglende dynamik forhindrer Bitcoin-kursen i at stige bæredygtigt. Der skal være en markant udløser, der får Bitcoin til at springe markant opad og dermed stige over $30.000.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version