Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hvornår vil Ethereum ETF’er blive mere sandsynlige?

Ethereum Münze

Ethereum Udfordrer Bitcoin: Skal Ske Ethereum ETFs?

Efter at have indhentet information om marktværdien af de største kryptovalutaer i de seneste 24 timer, ser det ud til, at Ethereum (ETH) står over for stærk vækst. Selvom Bitcoin (BTC) har oplevet en stigning på 1%, hvor prisen ligger omkring 43.500 dollars, har Ethereum yderligere forbedret sin ydeevne med en stigning på over 3%. Dermed ligger markedsandelen for den anden største kryptovaluta, målt på marktværdi, i skrivende stund på 2.379 dollars. Denne tendens peger på, at Ethereum muligvis vil overgå Bitcoin i ydeevne. Dette rejser spørgsmålet om, hvorvidt Ethereum måske kan opnå en ny all time high før Bitcoin og om den 6.000 dollars kursmærke kan blive overhalet snart.

Ethereum Ethereum ETFs bliver mere sandsynlige?

Introduktionen af spot Bitcoin ETFs for knap tre uger siden har hurtigt vist, hvilket potentiale de børsnoterede fonde har. Handelsvolumen har allerede i de første dage overgået alle forventninger og bringer milliarder af dollars til markedet. BlackRock har længe givet udtryk for, at de også agter at lancere Ethereum ETFs på markedet. Flere ansøgninger ligger allerede hos den amerikanske børsmyndighed (SEC), og sidste frist udløber i maj i år. Dette betyder, at der snart vil være klarhed over, hvorvidt der vil blive godkendt ETFs til Ethereum eller ej.

Mere Skalering for Ethereum

Også inden for Ethereum-økosystemet sker der meget. Blockchainen siges at ville tackle sine største svagheder – de høje gebyrer og lave transaktionshastigheder – i år. Implementeringen af EIP-4844, der er kendt som Proto-Danksharding, betyder, at en del af dataene fremover ikke længere bearbejdes på hovedkæden, men kun en henvisning til disse data opbevares. Dette skulle øge hastigheden og samtidig mindske transaktionsomkostningerne.

Potentielt Overskud fra Bitcoin Minetrix

Med Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) dukker der en ny mønt op på markedet, der overbeviser gennem sin unikke anvendelse. $BTCMTX introducerer konceptet med “Stake to Mine” hvilket gør det muligt for investorer at opnå afkast ved at stake token. Den valuta kan tilgås på Bitcoin Minetrix hjemmeside.

Note: Investerer er spekulative. Ved investering er din kapital i fare. Denne hjemmeside er ikke til brug i jurisdiktioner, hvor beskrevet handel eller investering er forbudt og bør kun bruges af personer og på lovlig måde. Vær selv-due diligence. Dens hjemmeside er tilbudt gratis, men vi kan modtage provisioner fra selskaberne, vi tilbyder på denne site.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version