BitcoinKrypto News

Inflationsdaten: Kryptomarkedets reaktion på de forventede amerikanske tal er moderate, mens aktiemarkederne har klare kursgevinster.

En økonomisk analyse af kryptomarkedets reaktion på de seneste US-inflationsdata

Während de finansielle markeder reagerede med positive kursstigninger på de længe ventede amerikanske inflationsdata, har påvirkningen af kryptomarkedet været relativt begrænset. Bitcoin fortsætter med moderate tab i konsolideringsfasen, og mange andre kryptovalutaer viser også negative tendenser.

De foreløbige tal fra det amerikanske arbejdsministerium viser, at, på årsbasis, var inflationen i oktober kun steget med 3,2 procent, hvilket var mindre end de forventede 3,3 procent. Kerneinflationen (uden fødevarer og energi) var også bedre end forventet med en månedlig stigning på 0,2 procent i forhold til økonomernes forventede 0,3 procent.

Disse tal bliver fortolket som tegn på, at den strammere pengepolitik hos den amerikanske centralbank, Fed, begynder at bære frugt. Det har skabt håb om, at det måske ikke længere vil være nødvendigt med yderligere renteforhøjelser. Tværtimod ser det ud til, at der nu er håb om, at renten i løbet af det kommende år faktisk kan falde igen.

Dette vil især gavne risikoaktiver, herunder kryptovalutaer som Bitcoin. Dog er den første reaktion på inflationsdataene på kryptomarkedet ikke lige så entusiastisk som på aktiemarkedet.

Bitcoin handles i øjeblikket omkring 1 procent lavere på 24-timers sigt og ligger på 36.344 dollars. På 30-dages sigt er kursen stadig omkring 35 procent højere, primært på grund af spekulation omkring ETF’er. Samlet set falder kryptomarkedets markedsstørrelse med omkring 1 procent på 24-timers sigt til 1,4 billioner dollars.

På kort sigt ser det ud til, at de seneste inflationsdata ikke giver nogen nye impulser til kryptomarkedet. På mellemlangt og langt sigt kan udsigten til godkendelsen af Bitcoin Spot ETF’er i USA og Bitcoin-halveringen i begyndelsen af 2024 dog give yderligere opsving.

Top  Cardano-prisprognose: Maskinlæring forudsiger subtilt fald til $0.23 ved udgangen af oktober - Hvad er årsagen?

Det ser ud til, at der er optimisme på markedet, og det kan betyde gode ting for modige investorer, der er ved at positionere sig. Det kan også være en god ide for investorer at vælge Krypto TSI Index fra DER AKTIONÄR, hvis de ønsker at investere i de ti mest trendy coins og token uden at skulle tilmelde sig en kryptobørs.

Det kan være en god ide at holde sig opdateret, da udviklingen kan variere. Endelig skal det bemærkes, at indholdsoplysningerne i denne artikel ikke kan anvendes som en form for finansiel rådgivning.

Med venlig hilsen,
Din finansielle analytiker.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button