Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ingeniør på OTH Regensburg: “Digital tvillinge-teknologi kan forhindre milliarddyre fejl”

So verändert das Industrial Metaverse Wertschöpfung

## Et nyt perspektiv på Industrial Metaverse

Sandor Horvath, Diplom-Ingenieur ved OTH Regensburg, har taget et nyt perspektiv på begrebet Industrial Metaverse. I stedet for at fokusere på fiktive verdener, er hans forskning rettet mod at skabe nøjagtige digitale tvillinger af virkelige steder og strukturer, såsom fabriksanlæg, bygninger og kvarterer.

### Digital tvilling teknologi

Horvath argumenterer for, at digital tvilling teknologi kan spille en afgørende rolle i at forhindre store fejl i byggeprojekter som f.eks. den berygtede lufthavn BER eller Hamburger Elbphilharmonie. Ved at skabe præcise digitale tvillinger af disse projekter, kan man identificere potentielle problemer på forhånd og dermed undgå milliardtab.

### Blockchain og data

En central del af Horvaths vision er brugen af Blockchain-teknologi til at skabe data markeder. Han argumenterer for, at for at skabe de nødvendige digitale tvillinger, er der behov for store mængder data. Disse data er typisk ejet og opbevaret af store tech-virksomheder i deres cloud-servere. Ved at bruge Blockchain-teknologi til at skabe data markeder, kan incentiviseringsmekanismer skabes for at fremme udvekslingen af disse data på tværs af virksomheder og industrier.

### Industriens muligheder i Web3

Horvath ser også store muligheder for traditionelle industrier i overgangen til en mere decentraliseret web (Web3). Han argumenterer for, at industrierne kan skabe deres egne netværk uafhængigt af de store tech-virksomheder, og dermed reducere afhængigheden og skabe mere bæredygtige og sikre digitale infrastrukturer.

I sidste ende peger Horvath’s forskning og undervisning på en ny retning for Industrial Metaverse, hvor nøjagtige digitale tvillinger og blockchain-teknologi spiller en central rolle i at skabe en mere sikker, bæredygtig og effektiv digital fremtid.

Exit mobile version