EthereumEthereum ClassicKrypto News

Insider schwört, Betrugspläne von Ethereum-Gründern aufzudecken: Beweise in den kommenden Wochen erwartet

Ethereum Insider Anklager Grundlæggere for Bedrageri

Ethereum Insider Steven Nerayoff har svoret at afsløre påståede bedrageriplaner, som han hævder opererer inden for det amerikanske Ethereum-netværk. Dette har fanget krypto-fællesskabets opmærksomhed, og Nerayoff har lovet at offentliggøre beviser for sine anklager i de kommende uger.

Anklager og Løfter

Den tidligere Ethereum-rådgiver, Steven Nerayoff, har annonceret, at han vil offentliggøre beviser for de seneste anklager mod Ethereum-grundlæggerne Vitalik Buterin og Joseph Lubin om et par uger. Nerayoff forklarede, at hans juridiske team arbejdede på at sikre, at alle oplysninger om bedragerianklagerne blev offentliggjort korrekt. Han sagde, at han havde udviklet en platform, der ville tillade ham at frigive alle beviser uden censur.

“Nerayoff antydede først mulige bedrageriske aktiviteter inden for Ethereum-netværket, efter at FTX-grundlægger Sam Bankman-Fried blev dømt for bedrageri og sammensværgelse. Han hævdede, at grundlæggerne af blockchain-netværket havde direkte forbindelse til korrupte amerikanske regeringsembedsmænd og lovede at afsløre de involverede personer ved at levere beviser for sine anklager til offentligheden gennem retlige og sociale kanaler.

Skepsis og Svar

Mens mange venter på, at Nerayoffs annoncerede beviser skal offentliggøres om et par uger, forbliver mange fællesskabsmedlemmer skeptiske og spekulerer på, om Ethereum-insideren handlede ondsindet eller forsøgte at opnå online-popularitet gennem sine påstande. En krypto-bruger spurgte, om Nerayoffs sag eksisterede, og hvorfor han endnu ikke havde indgivet den. Nerayoffs advokat, Michael Scotto, svarede: “Ja, Steven Nerayoff har en sag. DEN EKSISTERER. Vi vil snart offentliggøre alle hans dokumenter. Selvom jeg ikke vil gå i detaljer, hævder jeg, at alt, hvad han har sagt, er sandt, og at han har beviserne for at bevise det.”

Top  Chainlink (LINK) Prognose: Sicherste Wahl für den kommenden Megatrend der Tokenisierung von Real-World Assets

Nerayoff har også udfordret personer, der har udtrykt tvivl om hans påstande, og forklaret, at hans retsdokumenter er under kontrol af hans juridiske afdeling og af retlige årsager ikke vil blive offentliggjort.

Afsluttende tanker

I en temmelig langt indlæg forklarede Nerayoff alle grunde til, at han rejste bedrageri-anklager mod Ethereum-grundlæggerne, Vitalik Buterin og Joseph Lubin. Han understregede, at hans udtalelser ikke blev fremsat til hans egen fordel, og at han ikke vil lade sig afskrække, indtil han når sit mål, og retfærdighed opnås.

Ethereum-fællesskabet ser frem til at afvente de annoncerede beviser fra Nerayoff og håber på afklaring i denne sag. Kryptoindustrien forbliver altid i bevægelse, og det er endnu uklart, hvordan disse anklager vil påvirke Ethereum’s kurs og industrien som helhed.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button