Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Insolvente Kryptowährungsbörse FTX stellt ihr Kundenportal für Forderungen wieder her nach Cyberattacke

FTX verstärkt Sicherheitsmaßnahmen bei Forderungsportal nach Cyberangriff

FTX gendanner kundefordringsportal efter cyberangreb

Den insolvente kryptobørs FTX har genåbnet sin kundefordringsportal med skrappere sikkerhedsprotocols, efter at den blev lukket ned på grund af et cyberangreb. Berettigede personer kan nu igen indgive krav om aktiver, de havde på børsen før konkursen.

Den 16. september offentliggjorde FTX en erklæring på Twitter, hvor børsen bekræftede, at ingen af deres systemer var påvirket af angrebet hos insolvensadministratoren Kroll.

FTX forsikrede, at angrebet ikke har afsløret fortrolige kundeoplysninger fra visse ansøgere. De bekræftede også, at passwords og midler ikke var berørt.

Kontoindehavere på den nu insolvente kryptobørs kan nu få adgang til deres konti og fortsætte processen med at kræve digitale aktiver, de havde før børsens konkurs i november 2022.

Fordringsportalen er tilgængelig for personer, der havde konti hos FTX, FTX US, Blockfolio, FTX EU, FTX Japan og Liquid.

Ifølge en rapport fra Cointelegraph den 11. september blev der indgivet omkring 36.075 kundefordringer til en værdi af 16 milliarder dollars mod FTX og FTX US. 10 procent af disse er blevet afviklet.

Der blev også indgivet 2.300 krav fra ikke-kunder til en værdi af 65 milliarder dollars mod virksomheden, herunder fra Genesis, Celsius og Voyager.

FTX forklarede, at kontofrysningen var en forsigtighedsforanstaltning, og der er blevet implementeret yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

Selvom der har været flere problemer med fordelsportalen på det seneste, har FTX erklæret, at ingen af deres systemer blev påvirket af Kroll-angrebet, og at kontofrysningen var en forsigtighedsforanstaltning.

Den 27. august meddelte FTX, at kontiene for de berørte brugere, der fik adgang til portalen, blev midlertidigt spærret, efter at cyberangrebet på Kroll blev opdaget.

Brugere kunne dog stadig indgive en kravdokumentation via Krolls online-formular og pr. post.

Fordringsportalen blev lanceret den 11. juli, men gik af ukendte årsager offline efter blot en time.

Det amerikanske konkursret har for nylig godkendt salget af digitale aktiver fra FTX.

Den 13. september afgjorde dommer John Dorsey, at FTX kan sælge aktiver i ugentlige portioner under strenge betingelser gennem en investeringsrådgiver. I den første uge er der en grænse på 50 millioner dollars, og i de følgende uger er grænsen 100 millioner dollars.

Dog må FTX i øjeblikket ikke sælge deres Bitcoin (BTC), Ether (ETH) og “visse tokens relateret til insidere”. Potentielle salg af disse aktiver kræver en separat beslutning fra FTX og en 10-dages varsel til udvalgene og den amerikanske konkursboforvalter.

Exit mobile version