Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Institutionelle Investitionen in Bitcoin-ETFs stiger – Bracebridge Capital, UBS og Rothschild viser vejen

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

## Investering i Bitcoin-ETFs vækker interesse hos institutionelle investorer

### Bracebridge Capital investerer i Bitcoin-ETFs
Den seneste offentliggørelse af Bracebridge Capitals investering i børsnoterede Bitcoin-spotfonde har vakt interesse i institutionelle kredse. Ifølge en nylig indsendt rapport til SEC har den Boston-baserede Hedgefond investeret $363 millioner i forskellige prominente ETF’er, herunder ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB), Grayscale Bitcoin Trust ETF (GBTC) og iShares Bitcoin Trust (IBIT) fra BlackRock.

### Institutionelt interesse i Kryptomarkedet
Denne nye udvikling understreger det stigende institutionelle interesse i kryptomarkedet, især i forhold til Bitcoin-relaterede ETF’er. Bracebridge Capital har investeret $307 millioner i ARKB, $100.6 millioner i IBIT og $26.5 millioner i GBTC, og er blevet den største holder af ARKB.

### Forbindelse med velrenommerede institutioner
Det er også værd at bemærke, at Bracebridge Capital forvalter fondsmidler for respekterede institutioner som Yale University og Princeton University.

## Analytikers kommentarer og andre investorer involveret
Eric Balchunas, en ledende ETF-analytiker hos Bloomberg Intelligence, har udtalt, at Bracebridge Capitals betydelige investering viser deres professionalisme, især når de forvalter midler for ivy-league-universiteter.

Desuden har tidligere SEC-dokumenter afsløret investeringer fra traditionelle bankinstitutter som UBS Group AG og Edmond de Rothschild (Suisse) S.A. i Bitcoin-ETF’er. UBS Group AG investerede $145,692 i IBIT, mens Rothschild holdt aktier for $4.2 millioner i IBIT og $82,121 i GBTC.

### Generelt institutionelt interesse
Disse handlinger fra Bracebridge Capital, UBS og Rothschild afspejler en bredere trend med stigende institutionelt interesse i Bitcoin-ETF’er. For eksempel har Susquehanna International Group annonceret investeringer på over $1.1 milliarder i forskellige Bitcoin-ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version