Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Institutionelle Investoren erhöhen Engagement i Bitcoin ETFs: Was sagt das über ihre Optimismus?

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

Institutionelle Investorer investerer i stigende grad i Bitcoin ETF’er

Et stigende antal institutionelle investorer viser interesse for Bitcoin ETF’er, ifølge data fra River, en Bitcoin-investeringsfirma. Blandt de 25 største hedgefonde i USA holder nu 60 % af dem Bitcoin ETF’er. Samtidig har registrerede investeringsrådgivere (RIAs) også øget deres engagement i Bitcoin ETF’er.

### Bitcoin Engagement af Hedgefonde og RIAs

Af de 25 største amerikanske hedgefonde har 15 nu investeret i Spot Bitcoin ETF’er. Dette inkluderer førende fonde som Citadel Investment Group, Millennium Management og Mariner Investment Group. Mængden af Bitcoin, de besidder gennem disse ETF’er, varierer dog betydeligt.

Nogle topfonde har betydelige mængder Bitcoin, f.eks. har Millennium 27.263 BTC, mens andre som Balyasny og Bluecrest kun har 6 BTC eller 9 BTC. Citadel, den største hedgefond globalt, har øget deres Bitcoin ETF-besiddelser til 812 BTC i det seneste kvartal.

Mens 13 ud af de 25 største RIAs i USA også har investeret i Bitcoin, herunder Cambridge Associates og Hightower Advisors. Alle RIAs øgede deres BTC-eksponering i det sidste kvartal, og ingen solgte deres Bitcoin ETF’er i perioden. Den samlede Bitcoin-allokering af RIAs og hedgefonde med et aktivstyring på over 1 milliard dollar steg med henholdsvis 18 % og 46 %.

### Institutionelle investorer optimistiske på BTC på trods af volatilitet

Den fortsatte stigning i institutionelle investorer, der engagerer sig i Bitcoin ETF’er, viser en generel optimisme omkring aktivet, på trods af dets volatilitet. Ud over hedgefonde og RIAs er også traditionelle investorer som banker, family offices, pensionsfonde og private equity-fonde begyndt at investere i Bitcoin ETF’er.

Analytikere peger på, at institutionelle investorer i deres 13F-indsendelser hos SEC viser modstandsdygtighed. Selvom prisen på BTC faldt i det seneste kvartal, steg antallet af virksomheder, der besidder Spot Bitcoin ETF’er, hvilket indikerer en stigende accept af BTC og dets volatilitet på markedet.

Exit mobile version