AltcoinsKrypto News

Institutionelle investorer er optimistiske overfor XRP med et anslået forvaltet aktiv på 76 millioner dollars, mens en analytiker har forudsagt en stigning på 1.230 procent til en værdi af 8,5 dollars.

Institutionelle Investorer er optimistiske over for XRP med en vurderet forvaltningsformue på $76 millioner

XRP, den populære kryptokurrency, har igen fanget institutionelle investorer opmærksomhed. Ifølge data fra Fineqia International er forvaltningsformuen af XRP-relaterede produkter steget med 57% i år. Det betyder, at de forvaltede aktiver, der er baseret på XRP, nu er vurderet til at være $76 millioner. Denne stigning indikerer et stigende institutionelt interesse i kryptokurrencyen.

Ripple Labs vinder en retssag mod SEC

Det er værd at bemærke, at XRP’s popularitet hos institutionelle investorer kommer efter Ripple Labs’ nylige sejr i en retssag mod den amerikanske børsmyndighed, SEC. SEC hævdede, at Ripple Labs ulovligt solgte ikke-registrerede værdipapirer, men retten afgjorde, at salget af XRP til detailinvestorer ikke kunne anses for at være et værdipapirsalg, registreret eller ej. Men når det kommer til salget af XRP til institutionelle investorer, kan det nu anses for at være et værdipapirssalg.

XRP’s kursudvikling under retssagen

Ripple Labs’ retssag mod SEC har været en afgørende faktor for XRP’s prisopsving og -nedgang. Efter rettens afgørelse steg XRP’s pris fra $0,4 til $0,9. Men da SEC besluttede at anke afgørelsen, og på grund af andre markedsfaktorer, begyndte prisen på XRP igen at falde. XRP handles i øjeblikket til $0,630044 og er præget af en skeptisk holdning, da investorer frygter en succesfuld anke fra SEC.

Top  Christine Lagarde dæmper forventningerne til yderligere zinssænkninger

En eksperts kursprognose for XRP

CRYPTOWZRD, en velrenommeret kryptoanalytiker, har forudsagt, at XRP kan nå en pris på $8,5 i de kommende måneder. Selv når XRP blev handlet til $0,47 den 30. juni, lavede CRYPTOWZRD en bullish analyse af kryptokurrencyen. I sin seneste opdatering opfordrer han XRP-investorer til at bevare deres tillid og stole på, at de har en “Treasury Card”.

Hvad er en Treasury Card?

Treasury Card er relateret til XRP’s ugentlige chart. Den refererer til en historisk kursbevægelse, der går tilbage til 2013. Ifølge markedsdata steg XRP med 953% fra $0,00583 i oktober 2013 til $0,06144 i december 2013. Efter denne rally oplevede kryptokurrencyen et betydeligt tilbageslag de følgende seks måneder og blev handlet til $0,00281 i juli 2014. Interessant nok kom der en genopretning, og den nåede en værdi på $0,02803 i december 2014. Dette førte til, hvad CRYPTOWZRD beskriver som “en sund opadgående korrektion”. Før korrektionen var der en række op- og nedture.

Gentagelse af historisk kursmønster

CRYPTOWZRD har bemærket, at XRP gentager det samme mønster. Fra juli 2021 til juni 2022 blev A-, B- og C-mønstret identificeret. Fra juni 2022 til nuværende tidspunkt blev der observeret en konsolideringsfase. Dette indikerer, at kryptokurrencen er klar til at starte en ny opadgående bevægelse og nå sit nye all-time high i de kommende måneder. Ifølge analytikeren kan XRP nå $8,5, hvilket ville kræve en stigning på 1230% fra den nuværende værdi.

Alt i alt er institutionelle investorer optimistiske over XRP og forventer en positiv udvikling i den nærmeste fremtid. Mens der er forhindringer som SEC’s anke og markedets volatilitet, bekræfter data om stigningen i forvaltede aktiver baseret på XRP og eksperters kursprognoser optimisme omkring kryptokurrencyens fremtid.

Top  Cardano Foundation CEO fokuserer på teknologi frem for kursudvikling, selvom ADA sakker agterud i forhold til Solana

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button