BitcoinEthereumKrypto News

Institutionelle investorer øger deres investeringer i kryptovalutaer og digitale aktiver

Institutionelle investorer viser stigende interesse for kryptovalutaer

En ny infografik fra Business2Community viser, at den overvejende del af institutionelle investorer ser kryptovalutaer som en passende tilføjelse til deres portefølje. Kun 7 procent af disse investorer mener, at kryptovalutaer og digitale aktiver ikke bør inkluderes i en portefølje.

Infografikken viser også, at institutionelle investorer har øget deres investeringer i kryptovalutaer markant i forhold til private investorer. I 2022 udgjorde private investorer 45 procent af handelsvolumen på krypto-handelsplatforme, men i begyndelsen af 2023 var dette faldet til omkring 34 procent. Fonde har vist sig at være mere aktive inden for handel med kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum.

Desuden viser infografikken, at 57 procent af erhvervsledere i mellemstore virksomheder i DACH-området mener, at brugen af kunstig intelligens (KI) ville være velkommen i vigtige beslutninger. Næsten hver tredje leder ønsker endda, at afvigelser fra KI-beslutninger skal begrundes.

Når det kommer til aktieinvesteringer, udgør aktiefonde i gennemsnit 24 procent af porteføljen, mens enkeltaktier udgør cirka 13 procent. Fysiske guldbeholdninger og ETC’er udgør omkring 2 procent af porteføljerne. Hvad angår regional fordeling af aktieinvesteringer i porteføljer, ligger Nordamerika klart i spidsen med 40,3 procent, efterfulgt af Euroland med 29,9 procent.

Infografikken viser endvidere, at geopolitiske kriser har ført til ændringer i branchefordelingen inden for investeringsporteføljer. Efter Ukraine-krisen og den russiske invasion er aktier inden for energisektoren hyppigere og tungere vægtet i porteføljerne. Det modsatte gør sig gældende for kinesiske værdipapirer.

Det er tydeligt, at institutionelle investorer har taget øget interesse i kryptovalutaer og digitale aktiver samt teknologiske løsninger som kunstig intelligens. Disse tendenser afspejler en løbende udvikling på investeringsmarkedet, som investorer bør være opmærksomme på.

Top  Bitcoin-Kursen oplever et fald på 0,44 procent, mens Ethereum og Litecoin også falder lidt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button