Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Investorer i USA kan nu investere i Bitcoin-ETF, mens det er vanskeligere i Tyskland

Bitcoin: Warum gibt es Bitcoin-ETF noch nicht in Deutschland?

##

US-Børsenaufsicht genehmigt Bitcoin-ETFs

## Tilgængelighed i USA

Vor einigen Tagen hat die US-Börsenaufsicht “SEC” (Securities and Exchange Commission) elf Bitcoin-ETF genehmigt. Dette åbner op for muligheden for interesserede investorer i USA til at investere i en eller flere ETF’er inden for kryptocurrency. Professor Gunther Schnabl fra Instituttet for Økonomisk Politik ved Universität Leipzig forklarer, at processen med at få godkendt Bitcoin-ETF’er ikke har været ligetil. Oprindeligt afviste SEC en ansøgning om godkendelse, men efter at en amerikansk appelret afgjorde, at afvisningen var vilkårlig, blev vejen åbnet.

## Udfordringer for investorer i Tyskland

For investorer i Tyskland er situationen dog ikke så enkel. Der findes endnu ingen Bitcoin-ETF’er, og en godkendelse er i øjeblikket usandsynlig. Dette skyldes, at de godkendte ETF’er i USA ikke overholder reglerne fra den Europæiske Værdipapir- og Markedsmyndighed (ESMA) (UCITS/OGAW-direktiverne). ESMA’s retningslinjer indebærer krav om diversificering af ETF’er, hvilket betyder, at formuen skal spredes.

Derfor er det for nuværende kun i USA, at investorer har adgang til Bitcoin-ETF’er, mens det i Tyskland og muligvis andre europæiske lande stadig er en udfordring at få godkendt sådanne investeringsmuligheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version