AltcoinsKrypto News

IOTA Stiftung kæmper med afgangen af teknisk direktør og økonomiske udfordringer: Er der fare for mangel på ressourcer?

IOTA Stiftung mister teknisk direktør midt i teknologiske udfordringer

IOTA Stiftung, som også har til formål at organisere teknologisk udvikling og marketing på vegne af IOTA, står nu over for afgang af deres tekniske direktør, Charlie Varley. Danny, en observatør af IOTA, delte nyheden om dette på X (tidligere Twitter), og det er også dokumenteret på det professionelle netværk, LinkedIn.

En gammel rotte forlader skibet

Charlie Varley, der har været en del af IOTA Stiftung i næsten seks år, var en af de mest erfarne ledere i organisationen. Han har primært været ansvarlig for udviklingen af den officielle Firefly wallet. I juli blev appens support til smartphones og hele teamet bag den helt droppet. Som med mange andre negative historier om IOTA har der heller ikke været nogen officiel meddelelse om Varleys afgang. Siden sommeren 2022 har det været kendt, at IOTA Stiftung skal spare og har mistet mange medarbejdere.

Manglende gennemsigtighed og finansielle udfordringer

Dominik Schiener, CEO for IOTA Stiftung, havde tidligere annonceret, at der ville blive udgivet finansielle transparensrapporter, men de er endnu ikke blevet offentliggjort. Udgående fra offentlig tilgængelige oplysninger fra slutningen af 2022, kan det beregnes, at IOTA Stiftung måske løber tør for kapital i år. Hvordan den nødvendige teknologiske udvikling af IOTA skal finansieres i en sådan situation, kommenterer Schiener ikke.

Udfordringer der står foran IOTA

På IOTAs dagsorden står integrationen af Ethereum Virtual Machine (EVM) først og fremmest i sideprojektet Shimmer (SMR). Samtidig har IOTA brug for at etablere et decentraliseret netværk for at blive taget seriøst i kryptomarkedet. Det må selv tilhængerne af IOTA indrømme, at disse grundlæggende aspekter stadig ikke er håndteret i 2023. Med endnu mindre personale i IOTA Stiftung og mangel på erfaring som i Varleys tilfælde, er der lidt håb om en vending.

Top  Kryptokursernes udvikling: Bitcoin, Ethereum og Litecoin falder middagstid på tirsdag

Konklusion: IOTA Stiftung kæmper, prisudviklingen er negativ

Reaktionerne på Charlie Varleys afgang som teknisk direktør fra IOTA i de sociale medier siger meget, og CEO Dominik Schiener tier stille. For blot få dage siden rosede han personligt forbedringerne i kommunikationspolitikken. Realistisk set kan man ikke udelukke en afvikling af IOTA Stiftung, der er baseret i Berlin og har velgørende status. Alene af den grund er der brug for, at Schiener træder frem, da IOTA ikke vil kunne finde tilbage på sporet uden at adressere følsomme emner og sikre finansiel gennemsigtighed. Med en negativ prisudvikling på 50% i løbet af de sidste 12 måneder skiller IOTA sig ud fra markedsstrømningerne og demonstrerer en faldende tendens. Hvis du ønsker mere gennemsigtighed, kan du se, hvordan Link Foundation gør det hver måned.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button