AltcoinsKrypto News

IOTA Stiftungschef Schiener verspricht bessere Kommunikation – aber hält es nicht

IOTA-lovende forbedret kommunikation og undskylder tidligere praksis

Neues von IOTA: Stiftungschef Dominik Schiener vil forbedre kommunikationen med samfundet og samtidig har han kritiseret den hidtidige praksis. Ifølge Schiener er det “generelt dårligt for IOTA-fonden at fremstå som en black box, ikke samarbejde med samfundet og ikke være åben om, hvad der sker.” Dette fremgår af en nylig meddelelse, som er blevet gravet frem af IOTA Vrom på X. Schiener har været leder for IOTA-fonden siden december 2020, hvor den tidligere chef David Sønstebø blev afskediget.

EVM hos Shimmer måske i september?

Nu nævner Schiener eksemplet med Ethereum Virtual Machine (EVM), hvis lancering oprindeligt blev forventet i IOTA-sideprojektet Shimmer (SMR). Internt i fonden har man fokuseret på afslutningen af projektet og dermed forsømt kommunikationen med omverdenen, udtaler Schiener. Integrationen af EVM, en standardmodul til smarte kontrakter, blev faktisk lovet i forbindelse med SMR’s børsdebut i september 2022.

I en anden aktuel diskussion antyder Schiener nu, at EVM måske kan være live hos Shimmer i september. “Hvis alt går perfekt med testningen og udviklernes feedback,” siger Schiener, “kan EVM være live hos Shimmer om tre til fire uger.” Senere vil den også blive implementeret hos IOTA selv. Både fonden og en stor del af samfundet forventer, at EVM i IOTA-økosystemet vil åbne nye anvendelsesområder som decentral finansiering. Skeptikere påpeger, at mere end 100 andre projekter allerede har integreret EVM i kryptobranchen, og at IOTA derfor kommer lidt sent med denne løsning.

Top  Analyse: Bitcoin auf dem Weg zu einem bedeutenden Preisanstieg - Potenzial bis zu 72.000 US-Dollar

Decentraliserede IOTA 2.0 tidligst i 2024

Hvad angår IOTA 2.0, kommer Schiener ikke med konkrete svar. Målet med at slukke for den centrale koordinator i IOTA, der går under navnet “Coordicide”, har været forfulgt i syv år. Udvikler Hans Moog annoncerede for nylig fremskridt ved hjælp af et ændret koncept for “Coordicide”. Nu melder en anden IOTA-udvikler sig og dæmper optimismen. Selv hvis kernen i IOTA 2.0 fungerer i test, skal man også programmere en blockchain-udforsker, en tegnebog og andre moduler. Først da kan man lancere et offentligt testnetværk for IOTA 2.0. Det er derfor klart, at IOTA 2.0 tidligst vil blive en realitet i 2024.

Konklusion: IOTA lover bedre kommunikation – og leverer ikke

I de seneste kommentarer fra samfundet hober spørgsmålene sig op som “hvor hurtigt er ‘snart’?” og det viser problemet. På grund af konstante forsinkelser og manglende konkrete tidsplaner mister mange, der oprindeligt var positive over for IOTA, tålmodigheden. Hvis Schiener virkelig ønskede at forbedre kommunikationspolitikken, ville han sandsynligvis være nødt til at revidere sin beslutning fra marts 2021 om ikke længere at offentliggøre tidsplaner. Der er også mange spørgsmål om IOTA-fondens økonomiske situation eller IOTA-sideprojektet Assembly (ASMB), hvor det har været uvist i over et år, om det nogensinde bliver lanceret. Vi følger fortsat med i IOTA, hvor positive impulser på kurven er blevet sjældne.

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button