FinanzenKrypto News

Iris Energy investerer 10 millioner dollars i Nvidia-GPUs og udvider til generativ kunstig intelligens

Branchendiversifizierung und Cloud-Computing-Möglichkeiten

Iris Energy, en førende aktør inden for Bitcoin (BTC) Mining, viser sit engagement i diversificering ved at investere 10 millioner dollars i 248 Nvidia (NASDAQ: NVDA) H100-GPUs. Virksomheden har planer om at bruge disse high-performance GPUs til at udvide ind i generativ AI. Forventningen er, at GPU’erne vil ankomme i de kommende måneder, og Iris Energy ønsker at udnytte mulighederne inden for cloud computing for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter generativ AI-computing.

Brug af vedvarende energikilder

Iris Energy driver sine modulære datacentre strategisk i nærheden af omkostningseffektive overskydende vedvarende energikilder som vind, sol og vandkraft. Ved at udnytte disse rigelige energiressourcer fortsætter virksomheden med at praktisere bæredygtige metoder i forbindelse med Bitcoin Mining-operationer.

Inddragelse af samfundet og økonomiske konsekvenser

Udover sin forretningsmæssige fokus har Iris Energy en tro på at have en positiv indvirkning på de samfund, hvor den opererer. Virksomheden lægger vægt på udvikling af færdigheder, skabelse af arbejdspladser og øget lokal indtjening gennem skattebidrag.

Udnyttelse af Porjus-vandkraftværket

Genesis Digital Assets Limited har for nylig indviet et nyt datacenter i Sverige. Anlægget er strategisk placeret i nærheden af Porjus-vandkraftværket og sikrer dermed tilstrækkelig strømforsyning til driften. Dette træk muliggør, at Genesis Digital Assets Limited kan drage fordel af efterspørgslen efter Bitcoin Mining og udnytte vedvarende energikilder.

Succes inden for AI-området

Nvidia, den anerkendte producent af de GPUs, som Iris Energy har investeret i, oplevede betydelig vækst på grund af den stigende efterspørgsel efter AI-baserede værktøjer. I maj 2023 overskred Nvidia en værdi af over 1 billion dollars på markedet, hvilket cementerede deres position inden for AI-branchen.

Top  Sådan opnår du en god grundlag for afkast ved Bitcoin-handel - det er op til dig

Et beslutsomt fremtidsperspektiv

Selvom Iris Energy støder på økonomiske udfordringer, fortsætter virksomheden med at satse på ekspansion og diversificering. Virksomhedens investering i Nvidia GPUs til generativ AI viser deres beslutsomhed i at tackle udfordringer og udforske nye veje for vækst.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button