FinanzenKrypto News

Jackson Hole Symposium: Jerome Powells Äußerungen könnten Bitcoin und Kryptowährungen beeinflussen

Hvad kan vi forvente af Jerome Powell?

Forventningerne er høje, da den finansielle verden venter spændt på Jerome Powells tale på Jackson Hole-symposiet. Hans ord vil ikke kun påvirke traditionelle markeder som aktier og råvarer, men også de volatile områder inden for Bitcoin og kryptocurrency.

Sidste torsdags nedtur har efterladt Bitcoin og det bredere kryptomarked i en usikker situation. Det er derfor forventet, at begivenheden i Jackson Hole, der traditionelt fungerer som en katalysator for markedsbevægelser, vil medføre ny volatilitet. Retningen for denne volatilitet, om den bliver bullish eller bearish, afhænger i vid udstrækning af Powells tone.

Hvad kan vi forvente af Jerome Powell?

For et år siden sendte Powells uventede ændring af sin tale chokbølger gennem det finansielle økosystem og fik aktier, Bitcoin og andre kryptocurrency til at falde, hvilket forværrede den globale bjørnemarked.

Dette har ført til spekulation om, hvorvidt der vil være endnu en hawkish overraskelse denne gang. Den generelle opfattelse er dog, at Powell ikke vil droppe en bombe denne gang.

JPM’s Market Intel Desk fremhæver, at “Fed er strengt dataafhængig og vil karakterisere eventuelle pauser som en ‘hawkish skip’ for at bevare muligheden for forskellige handlinger.”

På den anden side har Bank of America deres egne forventninger. Banken forventer, at Powell vil bekræfte, at Fed fastholder deres inflationsmål på 2 procent. Trods nogle fremskridt vil Powell sandsynligvis understrege, at der stadig er meget at gøre. Derfor forventer banken en længere periode med restriktiv politik.

Top  Changpeng Zhao, skaber af Binance, dømt til fire måneder i fængsel: Et hårdt slag for verdens største kryptobørs

Baseret på Powells udtalelser på pressekonferencen i juli, hvor han erkendte risiciene ved Fed-politikken, spekulerer Bank of America (BoA) i, om hans tone vil ændre sig i Jackson Hole.

Dette gælder især i betragtning af den bedre end forventede BNP-vækst på 2,4% i andet kvartal og stigningen i detailomsætningen på 1,0% i juli. BoA forventer, at Powell vil imødegå forventningerne til rentestigninger i det kommende år på baggrund af disse robuste tal og den potentielle inflationspres, de indebærer.

Julian Brigden fra Macro Intelligence 2 har også udtalt sig og forklarer: “De vil stadig holde en form for sværd af Damokles i form af potentielt yderligere 25 basispoint i rentestigninger, samtidig med at de understreger, at de ikke vil sænke renten i den nærmeste fremtid.”

Bitcoin og kryptocurrency forbereder sig på Jackson Hole

For Bitcoin- og kryptoinvestorer er spørgsmålet, om Bitcoin vil opleve det modsatte af sidste års nedtur efter Jackson Hole i 2022. Keith Alan, grundlægger af Material Indicators, peger på mønstrene i Bitcoins kursudvikling.

“Hvis vi ser på sidste år i forhold til Powells tale, brød Bitcoin igennem vigtige tekniske støtteniveauer. Vi ser nu lignende mønstre,” bemærkede Alan.

Han fremhævede de seneste test og tab af de 21-, 50-, 100- og 200-ugers glidende gennemsnit og trak paralleller til foregående års adfærd. Alan advarede dog om forsigtighed:

“Lighederne i den aktuelle kursudvikling garanterer ikke en gentagelse af sidste års hændelser. Siden da er kerneinflationen faldet, og Powells udtalelser har været mere tilbageholdende. Retningen for markedet er usikker, men det er klar til en markant bevægelse.”

Han understregede vigtigheden af ​​at være opmærksom og klar og sluttede af med disse ord:

Top  Kryptowährungen stürzen ab: Steht die FED hinter dem Kursrutsch?

“Vi skal være opmærksomme på disse mønstre, men vi må ikke overreagere. Powells udtalelser vil utvivlsomt påvirke markedet. En passende risikostyring er afgørende.”

Mens finansverdenen venter på Powells tale, er konsensus klar: Hans ord vil påvirke markedet, men retningen er afventende. Bitcoin-prisen ligger i øjeblikket uændret på $26.100.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button