BitcoinKrypto News

JPMorgan: Abwärtstrend auf Kryptomarkt könnte bald enden, begrenztes Abwärtsrisiko kurzfristig

JPMorgan Chase & Co. udtrykker tro på Bitcoin og Kryptomarkedet i ny forskningsrapport

JPMorgan Chase & Co., en førende finansiel gigant, har i deres seneste forskningsrapport givet udtryk for deres tro på Bitcoin og kryptomarkedet. Ifølge Bloomberg, der henviser til virksomhedens data, kan den nuværende nedadgående trend på kryptomarkedet muligvis være ved at nå sit endepunkt.

Dette er bemærkelsesværdigt, da nedgangen i markedets dynamik, der primært skyldes en række positive juridiske og regulatoriske udviklinger, har nået sine sidste stadier, ifølge banken.

JPMorgan-analytiker påpeger fald i interesse for Bitcoin futures-kontrakter

Analytikeren fra JPMorgan, Nikolaos Panigirtzoglou, har analyseret situationen og peger på den faldende interesse for Bitcoin futures-kontrakter på Chicago Mercantile Exchange (CME). Når den åbne interesse inden for finanssektoren, der afspejler uafviklede og aktive terminkontrakter på børser, falder, tyder det ofte på en svækkelse i prisudviklingen. Rapporten konstaterer: ”Vi ser kun begrænsede nedadgående risici på kort sigt for kryptomarkederne.”

Kryptomarkedet har oplevet en stigning i de seneste måneder, primært som følge af ansøgninger, der primært blev ledet af BlackRock Inc. og sigtede mod at introducere de første børsnoterede amerikanske spot-BTC-fonde. En positiv domstolsafgørelse til fordel for Ripple, der kæmper mod Securities and Exchange Commission (SEC), har også bidraget til at oplyse markedets stemning yderligere.

Euforien på markedet er aftaget

Dog som rapporten påpeger, er den indledende eufori aftaget. Markedsdeltagerne venter spændt på en lokal løsning vedrørende godkendelse af Bitcoin-ETF’er. Samtidig øger den kommende appeldomstol fra SEC mod Ripple-afgørelsen “en ny runde af retlig usikkerhed” og øger markedets følsomhed over for fremtidige retlige udviklinger, ifølge rapporten.

Top  Bitcoin stormer fremad med Grayscales forhandling med SEC om en Bitcoin-Spot-ETF slated til at komme i november

Bitcoin-prisen kæmper stadig

Hvad angår prisen på Bitcoin, har kryptovalutaen stadig svært ved at bryde et betydeligt modstands niveau. I løbet af de sidste 7 dage har prisen svinget mellem 25.000 og 26.000 dollars og ligger i øjeblikket på 25.890 dollars. Bitcoin har oplevet et fald på over 10% i de sidste to uger og er i øjeblikket i rødt med et fald på næsten 1% i de sidste 24 timer.

Desuden er det daglige handelsvolumen for Bitcoin faldet i løbet af den sidste uge, hvilket tyder på lavere handelsaktivitet. Det daglige handelsvolumen for aktivet er faldet fra over 30 milliarder dollars i sidste uge til 12,1 milliarder dollars i de sidste 24 timer.

Kryptomarkedets nedgang afspejler bredere risikoregulering

Den seneste nedgang i kryptokurver er ikke en isoleret hændelse, men afspejler en bredere genkalibrering af alle risikoaktiver som aktier. Ifølge JPMorgan-rapporten var “overeksponeringen i teknologisektoren, de stigende amerikanske reale renter og bekymringerne om den økonomiske udvikling i Kina” afgørende faktorer.

Det er endnu uvist, hvordan kryptomarkedet vil udvikle sig i de kommende uger og måneder. JPMorgan angiver dog, at de kortsigtede nedadgående risici kan være begrænsede. Resultaterne fra forskningsrapporten er af stor interesse for Bitcoin-investorer og kryptoentusiaster og kan påvirke markedets fremtidige udvikling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button