BitcoinKrypto News

Kampen for Julian Assange: En kærlighedshistorie på tværs af grænserne

Stella Assange: En kamp for frihed

Stella Assange har kæmpet en langvarig kamp for sin mands frihed. Julian Assange, grundlæggeren af Wikileaks, er fanget i den ecuadorianske ambassade i London i over fire år nu. Trods deres vanskelige omstændigheder har Stella og Julian Assange formået at opretholde deres kærlighed. De skjuler ikke deres forhold, og de har endda fået to sønner sammen.

En skrøbelig tilstand

Julian Assange sidder i øjeblikket i Belmarsh, et britisk højrisikofængsel, hvor hans tilstand ifølge uafhængige læger er kritisk. Britiske myndigheder har planer om at udlevere ham til USA, hvor han står til at blive dømt til op til 175 års fængsel. Der er også frygt for, at han vil blive udsat for tortur og isolation. Anklagerne mod ham omfatter spionage på grund af offentliggørelsen af fortrolige statsdokumenter.

Stellas kamp

Stella Assange kæmper nu globalt for sin mands frihed med kampagnen “Don’t Extradite Julian Assange”. Hun har fået støtte fra forskellige grupper, herunder Bitcoin-fællesskabet. Stella har talt på techkonferencer såsom BTC Amsterdam og Europa’s største techkonference, Web Summit i Lissabon.

Bitcoin som en allieret

Bitcoin-fællesskabet har spillet en vigtig rolle i kampen for Julian Assanges frihed. Stellas involvering i Bitcoin-fællesskabet har været afgørende for at skabe opmærksomhed om sin mands sag. Hun taler om sin frygt for et nyt overvågningssamfund og betydningen af Bitcoin i kampen for frihed.

En mors vanskelige samtaler

En af de barske realiteter, Stella må håndtere, er at forklare deres børn, hvordan deres far har været fængslet i årevis. Hendes utrættelige kamp for sin mands frihed og hendes engagement i Bitcoin-fællesskabet viser en stærk vilje og et ønske om retfærdighed.

Top  Aave overvejer at frigive sin egen V3 version på Ethereum-platformen og introducere Stablecoin Gho

Stella Assange fortsætter med at kæmpe for sin mands frihed, og hendes historie er et vidnesbyrd om kærlighed, mod og viljen til at stå imod uretfærdighed.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button