Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kan Bitcoin snart bryde ud af konsolideringsformationen med hjælp fra BlackRock’s iShares Bitcoin Trust?

Der Bitcoin-ETF von BlackRock könnte bald den Bullenmarkt auslösen!

Bitcoin viser i dag en moderat stigning på næsten 3%, og har dermed også formået at stige over det vigtige EMA 200. Ikke desto mindre er kursen stadig fanget i en trekant, hvor den endnu ikke har formået at bryde ud. Denne bevægelse nærer dog håbet om, at et snarligt gennembrud opad fra konsolideringsformationen vil blive opnået.

Det ser ud til, at dette gennembrud er lige om hjørnet, og hvis kursen formår det, er der en statistisk sandsynlighed på 70% for, at Bitcoin ($BTC) vil fortsætte med at stige. En støtte i denne proces kunne være iShares Bitcoin Trust ($IBIT) fra BlackRock.

### Den BlackRock-ETF overhaler næsten alle andre børsnoterede fonde

iShares Bitcoin Trust ($IBIT) fra BlackRock er ikke kun den største Bitcoin-spot-ETF med et volumen på 20,8 mia. dollars, men den oplever også fortsat de højeste tilstrømninger. Disse tilstrømninger er så store, at denne børsnoterede fond nu ligger på 3. pladsen på verdensplan, når det kommer til YTD-tilstrømninger. Dette har været en enorm succes for $IBIT, og med BlackRock fortsat at købe flere $BTC, kunne det snart hjælpe Bitcoin med at bryde ud af sin korrektion.

### Bitcoin-ETF’erne nyder høje tilstrømninger
For en omfattende Bitcoin-analyse er det vigtigt at se på til- og afgangene af Bitcoin-ETF’erne. Disse har været meget positive de seneste 4 dage, med en stigende strøm af likviditet ind i de børsnoterede fonde. Alene i går blev der investeret 88 mio. dollars i ETF’erne, hvoraf over 55,4 mio. dollars gik til iShares Bitcoin Trust.

Potentialet for børsnoterede fonde i forhold til Bitcoin synes at være langt fra udtømt. Selvom nu 15 ud af de 25 største hedgefonde investerer i Bitcoin-ETF’er, forventes tilstrømningen af institutionelle midler til kryptomarkedet at stige markant i de kommende måneder og år. Dette kan gavne hele kryptomarkedet, især PlayDoge ($PLAY), der lanceres den 26. august.

### PlayDoge accelererer allerede før handelsstarten
PlayDoge er et spændende community-projekt med mange fordele. En af fordelene er, at mønten stadig er tilgængelig til en lav pris i ICO’en. Denne mulighed vil dog snart forsvinde, da handelsstarten på børserne sker om få dage. I løbet af sin presale har PlayDoge opnået en stor tilhængerskare med næsten 25.000 investorer, og markedsføringen ligger på næsten 6,2 mio. dollars.

En af PlayDoge’s store styrker er dets Play-til-Tjen-funktion, som investorer kan bruge via det tilhørende P2E-begleitspil. Dette spil går ud på at pleje og underholde et kæledyr, og investorer der gør det i passende omfang, modtager $PLAY-tokens som belønning. Disse tokens kan sælges, lægges i staking-poolen for en passiv indkomst, holdes som investering eller bruges i spillet som In-Game-valuta til køb af belønninger.

Flere analytikere mener, at PlayDoge hurtigt kan nå x25-30 efter lanceringen, og anbefaler investorer at deltage i ICO’en. Da denne dog slutter om få dage, og $PLAY-tokenet måske aldrig vil være så billigt igen, bør interesserede investorer skynde sig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version