BitcoinKrypto News

Kan SEC godkende Bitcoin ETFs og starte en Bitcoin Rallye?

En mulig Bitcoin-rally er på vej

Mange Bitcoin-investorer mindes nostalisk tilbage på tiden for to år siden, hvor BTC nåede rekordhøje priser, der toppede ved næsten $69.000. I den periode var det især amerikanske virksomheder som MicroStrategy, Square og Tesla, der flyttede deres finansreserver over i Bitcoin (BTC) og angav “beskyttelse mod inflation” som en af deres årsager til at gøre det. Godkendelsen af Bitcoin Future ETF’er i USA i oktober 2021 skabte yderligere optimisme på det tidspunkt. Men i 2023 befinder Bitcoin sig i en skrøbelig tilstand som den førende valuta på kryptomarkedet, og kursen har kun midlertidigt overskredet niveauet på $30.000.

I denne situation søger Bitcoin-investorer efter nyheder, der kunne signalere en genopblussen af markedet. Den krypto-platform Matrixport kommer med en optimistisk prognose i deres seneste ugentlige rapport. De mener, at “chancerne er høje for, at der snart vil blive godkendt flere Bitcoin ETF’er.” Første beslutning fra den amerikanske børsmyndighed SEC om nogle markante ansøgninger om Bitcoin ETF’er forventes at falde den 13. og 15. august. Matrixport hævder også, at der vil være yderligere deadlines for SEC i starten af september vedrørende Bitcoin ETF’er, hvor myndigheden skal tage stilling til at godkende eller afvise ansøgningerne.

Den almindelige opfattelse er, at godkendelsen af fysiske Bitcoin ETF’er i USA vil medføre en betydelig kapitalindsprøjtning i Bitcoin. Ifølge teorien vil institutionelle investorer som pensionsselskaber kun få mulighed for at investere en del af deres kapital i Bitcoin gennem ETF’et, hvilket de hidtil ikke har kunnet. Matrixport inddrager også Bitcoin-halveringen, som forventes at finde sted i april 2024, i deres prognose. Matrixport tror, at Bitcoin vil overstige den magiske grænse på $100.000 senest i slutningen af 2024 og afslutte artiklen med spørgsmålet om, hvorvidt en ny Bitcoin-rally er på vej.

Top  Bitcoin og Guld når rekordhøje priser samtidig: Hvad kommer efter?

Konklusion: Bitcoin-rally på vej?

Allerede i juli begyndte der at florere rygter omkring stigende aktiekurser hos Coinbase og SEC’s opfordring til kommentarer om mulige Bitcoin ETF’er. Nogle tolkede dette som et tegn på, at det kun var et spørgsmål om tid, før SEC ville give det historiske grønne lys til Bitcoin ETF’er. Dog har SEC i år vist sig mere kryptoskeptisk end nogensinde før, senest ved at annoncere en appeldom mod Ripple (XRP). Den magtfulde øverste tilsynsmyndighed i USA vil ikke forbyde Bitcoin, men advarer klart mod alle former for kryptokurrency. Derfor er det langt fra sikkert, at SEC vil vise imødekommenhed over for kryptoindustrien ved at sige “ja” til Bitcoin ETF’er. Hvorfor Matrixport er så optimistiske, er dog tydeligt. Platformen tjener deres penge gennem gebyrer fra kryptohandel, og gebyrinntægterne stiger markant, når der er mange handler på bull-markeder, og prisniveauerne for Bitcoin og andre kryptovalutaer stiger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button