Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kaufland bytter “faule NFTs” til indkøbskuponer

Kaufland tauscht wertlose NFTs in Einkaufsgutscheine

Kaufland tilbyder at bytte “faule NFTs” for indkøbskuponer

Handelsgruppen Kaufland har annonceret, at de nu accepterer “faule NFTs” (non-fungible tokens uden værdi) som betaling og ombytter blockchain-certifikaterne med indkøbskuponer. Denne promotion-kampagne er blevet sat i værk for at udnytte den aktuelle mistillid til NFT-markedet.

En nylig undersøgelse har vist, at 95 procent af alle udstedte NFTs har en værdi tæt på nul. NFTs er digitale unikater, der administreres gennem blockchain og kan tildeles en bestemt ejer. Disse sælges og handles på online-markedspladser ved hjælp af kryptokurrency.

I spilbranchen er interessen for NFTs aftaget blandt store spiludviklere og startups, primært på grund af den skeptiske holdning fra målgruppen. Værdien af ​​NFTs afhænger nødvendigvis kun af, hvor længe det tilknyttede spil eller platform forbliver aktiv. Hvis der mangler kritisk masse og dermed efterspørgsel, falder (bog)værdien af NFTs mod nul.

Denne erkendelse er også nået frem til detailvirksomheden Kaufland, som nu udnytter emnet til en smart promoveringskampagne. Virksomheden, der ejes af Schwarz Group (som også ejer Lidl), bytter “faule NFTs” for “frugt og grøntsager” i form af indkøbskuponer. Kampagnen løber indtil den 30. oktober 2023 kl. 12:00.

Markedsføringsdirektør Christoph Schneider udtalte: “Størstedelen af NFTs, der er gemt i blockchain, har faktisk ingen værdi mere. For os er det det perfekte tidspunkt at overraske NFT-fællesskabet med en god nyhed.”

Til denne kampagne har Kaufland oprettet en separat hjemmeside kaldet “NFT Refresh”, hvor NFTs kan registreres og linkes til en tegnebog. Når overførslen og verifikationen er gennemført succesfuldt, vil kuponen blive sendt pr. mail. Guthaben kan indløses i alle Kaufland butikker.

Hvis man er interesseret i kampagnen, skal man læse de småtstillede betingelser omhyggeligt. Kun 1 NFT per person accepteres til ombytning. Deltagerne accepterer også, at de overførte NFTs kan offentliggøres på “Wall of Lame” på hjemmesiden.

Kaufland håber med denne kampagne at tiltrække opmærksomhed og skabe en positiv association mellem deres mærke og NFT-fællesskabet.

Exit mobile version