Krypto News

Kendt Shiba Inu hund, der er baggrund for meme, dør af kræft i søvne

Cheems Balltze, hunden bag det berømte Shiba Inu-meme med cheeseburgere, er død

Cheems Balltze, hunden bag det populære Shiba Inu-meme med cheeseburgere, er død efter at have tabt kampen mod kræft. Den populære hund, der også blev kaldt “Ball Ball”, sov stille ind den 18. august. Ball Ball blev 12 år gammel.

Racen Shiba Inu er kendt blandt kryptovalutaentusiaster på grund af kryptovalutaerne Shiba Inu (SHIB) og Dogecoin (DOGE), som har fået støtte fra både små og store investorer, herunder prominente personer som Elon Musk, der ejer virksomheden X, der tidligere var kendt som Twitter.

På Cheems Instagram-side blev der den 18. august delt et indlæg med ordene: “Vær ikke kede af det, husk den glæde, som Balltze bragte til verden. En Shiba Inu med et rundt smilende ansigt, der forbinder dig og mig. Han har hjulpet mange mennesker under pandemien og givet mange af jer en masse glæde, men nu er hans mission slut.”

Kabosu, hunden bag Dogecoin-meme’en, kæmper også med helbredsproblemer

På det populære Dogecoin-meme er det derimod hunden Kabosu, der optræder. Cheems har også været med på billeder sammen med Dogecoin-hunden, blandt andet i meme’en “Swole Doge vs. Cheems”. Kabosu, som er den rigtige navn for hunden på meme’en, forventes at fylde 18 år i oktober, men kæmper også med alvorlige helbredsproblemer. Doge-meme’en gik viralt i 2013 og førte samme år til oprettelsen af DOGE-tokenet af Billy Markus og Jackson Palmer.

Top  Investerer fortsætter med at købe - Dax stiger let

Kryptobrugere, herunder medlemmer fra Dogecoin Foundation, har udtrykt deres medfølelse. Samtidig har de forsikret om deres støtte til Kabosu og dens helbred:

“Vi er dybt bedrøvede over tabet af Balltze, som også blev kærligt kaldt “Ball Ball” og kendt på internettet som “Cheems”. Dogecoin-fællesskabet og internettet som helhed sørger over en værdsat Shiba Inu, der har inspireret millioner mennesker over hele verden.”

Dyr spiller en stor rolle i kryptoverdenen

Lige siden kryptobranchens begyndelse har dyr ofte været repræsenteret i token-projekter. Selv dyreinternater har adotperet DOGE og andre kryptovalutaer for at fremme interessen for kastration af katte og hunde.

Kilder:

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button