Krypto NewsMetaverse

Kina planlægger at indføre sit unikke socialkredit-system i Metaverse

Berichten zufolge: Kina vil introducere sit unikke socialkreditsystem i Metaverse

Berichten zufolge har Kina planer om at introducere sit unikke socialkreditsystem i Metaverse, den virtuelle verden, der vinder mere og mere betydning. Ifølge de seneste rapporter har China Mobile, et statsejet telekommunikationsselskab fra Kina, fremlagt denne idé for en gruppe i De Forenede Nationer. Forslaget lyder, at implementeringen af kreditsystemet i Metaverse kunne forbedre menneskers interaktion og adfærd i virtuelle miljøer, hvilket i sidste ende ville bidrage til en bedre oplevelse i den virtuelle verden.

Lignende som det kinesiske socialkreditsystem

Dette forslag har ligheder med Kinas eksisterende socialkreditsystem, der først blev testet i 2014. Selvom dette system stadig er under udvikling, bliver det allerede hyppigt brugt. Alene i 2018 blev det brugt næsten 17,5 millioner gange for at forhindre personer med sociale overtrædelser i at købe flybilletter.

Det foreslåede Metaverse-kreditsystem sigter mod at tildele hver bruger en digital identifikation (ID), der er baseret på deres naturlige og sociale karakteristika. Denne ID vil være forbundet med personlige oplysninger, såsom arbejdsplads, og vil danne en permanent rekord. I situationer, hvor sikkerheden og ordenen i den virtuelle verden er truet, ville retshåndhævende myndigheder have adgang til disse oplysninger for effektivt at håndtere problemer.

De potentielle fordele ved dette forslag er betydelige. Forestil dig et scenarie, hvor en bruger skaber kaos eller spreder rygter i Metaverse. Med det foreslåede digitale ID-system ville retshåndhævende myndigheder hurtigt kunne identificere situationen og gribe ind for at sikre orden og sikkerhed. Denne nye tilgang kunne tjene som en afskrækkelse mod negativ adfærd og bidrage til at skabe et mere positivt og behageligt miljø for alle brugere.

Top  Anlæggerne holder stille på Wall Street efter stærk tirsdag: Dow Jones og Nasdaq 100 i fokus

Kinas teknologiske forspring

Rapporter indikerer, at kinesiske virksomheder i forhold til deres amerikanske og europæiske kolleger aktivt kommer med flere forslag til Metaverse. Denne strategiske skridt positionerer Kina som en potentiel frontløber i udviklingen af Metaverse-teknologi. Hvis det foreslåede kreditsystem bliver godkendt og bliver industristandard, kunne Kina etablere sig som lederen i at udforme fremtiden for Metaverse.

Under et møde den 5. juli i Shanghai diskuterede repræsentanter fra International Telecommunication Union (ITU) og globale tech-eksperter det foreslåede kreditsystem. Planen vil blive stemt om på et møde i Genève planlagt til oktober. Denne beslutning har potentialet til at fastsætte en ny standard for Metaverse-projekter og andre lignende initiativer.

Kinas fremadskuende strategi

Kinas tilgang til Metaverse er mere end bare et forslag; det er en del af en langsigtet strategi. Ved aktivt at deltage og bringe innovative ideer ind i fokusgruppen positionerer kinesiske virksomheder sig til en fremtrædende rolle i fremtidens Metaverse. Med visionen om en teknologisk førende rolle ønsker Kina at etablere deres forslag som benchmark for branchen, hvis Metaverse bliver udbredt.

Fazit

Kinas forsøg på at overføre deres socialkreditsystem til Metaverse er en unik tilgang til at forbedre social adfærd i virtuelle miljøer. Det foreslåede digitale ID-system og de potentielle fordele, det tilbyder, understreger Kinas strategiske position inden for Metaverse-teknologi. Branchen venter spændt på beslutningen i oktober. Resultatet kunne bane vejen for en ny æra af interaktion og sikkerhed i den virtuelle verden.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button