AltcoinsKrypto News

Kina promoverer sin digitale yuan i forbindelse med Asian Games

Digital Yuan til at blive vist frem under Asian Games i Kina

Kina gør sig klar til at fremme brugen af den digitale yuan i forbindelse med Asian Games, der finder sted i Hangzhou, Kina, fra den 23. september til den 8. oktober. Dette vil være første gang, at den kinesiske centralbanks digitale valuta bliver præsenteret for en stor international målgruppe.

I pilotområderne vil borgerne have mulighed for at købe billetter til begivenheden ved hjælp af centralbankens officielle app til den digitale yuan – en første gang for en stor sportsbegivenhed i Kina.

Beijing har udpeget Asian Games som et afgørende øjeblik for digital yuan, da dette vil være den første store internationale sportsbegivenhed i Kina efter løftningen af COVID-19-relaterede restriktioner.

Ifølge Cebnet vil statsejede kommercielle banker og e-handelsplatforme spille en ledende rolle i at præsentere den digitale valuta for de internationale besøgende. En talsmand fra e-handelsgiganten Meituan udtalte til mediet, at brugen af den digitale yuan ved “store internationale sportsbegivenheder” vil være med til at vise udviklingen af ​​den kinesiske digitale økonomi og inkluderende finans til omverdenen.

Turistsektoren, banker og detailhandlen mener, at dette vil være en “rigtig god mulighed” for yderligere vedtagelse af den digitale valuta. De mener, at de nye udfordringer i turistindustrien kan hjælpe med at “forbedre funktionaliteten” af valutaen.

Under de nyligt afholdte World University Games i Chengdu blev valutaen markedsført af banker og detailhandlere. Bankerne udsendte vejledninger og instruktioner om brugen af digitale yuan-værter på kinesisk, engelsk, fransk og spansk under disse spil. Merchants i atleternes landsby opgraderede også deres POS-maskiner til at acceptere betalinger med CBDC.

Top  Ethereum: Knappheit auf Krypto-Börsen verschärft sich – die Folgen

Digital Yuan-appen får en opdatering

Den centrale kinesiske nationalbank, People’s Bank of China, har ifølge et officielt indlæg på Baidu opdateret sin officielle app til digital yuan for at tillade besøgende ved Asian Games at “købe billetter og betale for transport”. Appen vil også give brugerne mulighed for at få information om begivenheden og få adgang til “andre tjenester”.

Ifølge Kina Daily har Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) afholdt en særlig begivenhed på en af de nye jernbane-linjehubs, der er bygget til Asian Games. Jernbanenettet i og omkring Hangzhou er allerede blevet opdateret til at acceptere betalinger med digital yuan, og det samme gælder for metrosystemerne i værtsbyerne.

ICBC har også udgivet kreditkortholdere til digital yuan med et tema inspireret af Asian Games. Disse kortholdere kan i teorien bruges af ikke-kinesiske statsborgere eller kinesiske besøgende fra områder uden for pilotzonen. Hong Kong-besøgende opfordres faktisk til at bruge den digitale yuan til at betale for offentlig transport.

ICBC’s filial i Wenzhou, en nærliggende by, der også vil være vært for Asian Games-begivenheder som dragebådsræs, har også været aktiv med sin markedsføring af digital yuan. Banken har “opgraderet og transformeret bankfilialer i området” og arbejdet på nye “scenarier” for brugen af den digitale valuta i byen.

Fremtiden for digital yuan

Den kinesiske regering har store forventninger til digital yuan og håber på en bredere vedtagelse. Asian Games vil tjene som en vigtig platform til at vise valutens potentiale og styrke Kinas image inden for den digitale økonomi.

Det forventes, at flere initiativer og kampagner vil blive iværksat for at fremme brugen af digital yuan under og efter Asian Games. Selvom der stadig er udfordringer at overvinde, såsom bekymringer om databeskyttelse og international indflydelse, er den kinesiske regering fast besluttet på at fremme digital yuan som et vigtigt redskab i fremtidens finansielle landskab.

Top  Ocean's Bitcoin Mining Pool Reaches Milestone with Third Successfully Mined Block

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button