AltcoinsKrypto News

Kinesiske firmaer benytter sig af digital yuan til finansiering af “grønne” projekter

Flere kinesiske virksomheder bruger digital yuan til finansiering af grønne projekter

En elektronikvirksomhed i Guangdong-provinsen, en sydøstlig provins i Kina, er blevet den første virksomhed i provinsen til at få adgang til en digital yuan-drevet “grøn finansiering” lån. Denne nyhed kommer, da anvendelsesområderne for den digitale yuan fortsætter med at udvides.

Det ser ud til, at virksomheden, der hedder Zhongshan Jewelly Optoelectronics Technology, har fået sin finansieringspakke fra Guangzhou-afdelingen af ​​Kinas centralbank (PBOC). Dette lån er på over $ 276.000 og blev udstedt til virksomhedens digitale yuan-pung.

Zhongshan Jewelly specialiserer sig i LED-enheder og moduler og producerer en række energibesparende lampechips.

Virksomheden udtalte: “For nylig er vores ordremængde steget, og kapitalbehovet er også højt. Denne digitale CNY grønne lånefinansiering giver os en ny måde at finansiere og afregne på.”

Ifølge “industriinsidere” kunne anvendelsen af ​​digital yuan inden for grøn finansiering tillade banker at udøve “præcis kontrol over pengestrømmen”. De sagde, at dette ville hjælpe med at “sikre ægtheden og troværdigheden af ​​det lukkede kredsløb for grønne finansielle midler.”

Indsiderne tilføjede, at PBOC-møntens sporbarehed ville “forhindre, at grønne finansieringslån blev […] misbrugt.” De tilføjede, at det også ville hjælpe med at reducere de “høje omkostninger” for banker, der normalt skal bruge mange penge på “overvågning af pengestrømmen i grøn finansiering.”

Ifølge indsigterne kan virksomheder også drage fordel af dette. De sagde, at virksomheder kunne bruge den digitale CNY “til betalinger og afregninger” uden at skulle betale gebyrer. Finansieringen ankommer også “i realtid” og hjælper med at “reducere omkostningerne ved virksomhedsdrift og forbedre kapitalomsætningens effektivitet.”

Guangdong-provinsen tilsluttede sig den digitale yuan-pilot i december 2022. PBOCs Guangzhou-afdeling sagde, at de ville søge at gennemføre flere digital yuan-drevne grønne lån og “udvide anvendelsesområdet for den digitale yuan inden for grøn finansiering.”

Top  Hvornår vil vi kunne forvente en Solana, XRP eller Dogecoin ETF, og hvor realistisk er det?

Sidste uge hævdede skattebureauet i Hunan-provinsen og afdelingen i Changsha i PBOC, at personer og virksomheder i provinsen brugte tokens til at betale skatter for en samlet værdi af $ 51,3 millioner i perioden januar til juni 2023.

Sidste måned lancerede Industrial Bank, en kommerciel bank med base i Fuzhou, landets første CBDC-settlingsservice til handel med bulkvarer ved Shanghai Clearing House.


I denne artikel deler vi nyheden om, at flere kinesiske virksomheder bruger digital yuan til at finansiere grønne projekter. En elektronikvirksomhed i Guangdong Province i Kina blev den første virksomhed i provinsen til at få adgang til den digitale yuan-drevne “grønne finansiering” lån. Virksomheden modtog en finansieringspakke fra Kinas centralbank på over $ 276.000. Med dette lån kan virksomheden finansiere og afregne på en ny måde.

Den digitale yuan kan give banker mere præcis kontrol over pengestrømmen og hjælpe med at sikre ægtheden og troværdigheden af grønne finansielle midler. Derudover kan virksomheder drage fordel af digitale yuan-transaktioner ved at undgå gebyrer og betale handlinggebyrer. Dette bidrager til at reducere virksomhedernes omkostninger og forbedre effektiviteten af kapitalomsætningen.

Guangdong-provinsen er en del af den digitale yuan pilot, og de planlægger at introducere flere digitale yuan-drevne grønne lån. Dette er en del af deres strategi for at udvide anvendelsesområdet for digital yuan inden for grøn finansiering.

Artiklen afrundes ved at nævne, at i Hunan-provinsen i Kina er digital yuan allerede blevet brugt til at betale skatter for en værdi af $ 51,3 millioner. Dette viser den stigende popularitet af digital yuan og dens brug i det kinesiske samfund.

Endelig nævnes det, at Industrial Bank lancerede landets første CBDC-settlingsservice til bulkhandel med varer ved Shanghai Clearing House. Denne service viser yderligere udviklingen i brugen af digital yuan og dens potentiale for at føre til innovative finansielle løsninger i Kina.

Top  Terra Classic auf dem Weg zum Meilenstein: Verbrennung des hundertmilliardsten Tokens steht bevor

Artiklen viser, hvordan digital yuan bliver mere udbredt i Kina og bruges til at understøtte grønne projekter og finansiering. Den digitale valuta har potentialet til at ændre den finansielle sektor og bidrage til en mere bæredygtig økonomi.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button